Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 6,80 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w wysokiej zawartości białek, aminokwasów, minerałów i witamin. Dzięki nim zyskacie energię i uwolnicie ciało od wielu trudności.
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w
Na pewno spotkaliście ją w naszym kraju. Być może jednak nie wiecie, że Arabowie nazywają ją al-fal-fa, ojcem wszelkiego jedzenia. Lucerna siewna była już uprawiana w starożytnym Rzymie, możemy ją znaleźć w medycynie ludowej Indii i Chin. Przyczyny jej popularności znajdują się w
Szczerze mówiąc - nie posmakuje Tobie ten sproszkowany proszek z korzenia ajurwedystycznych ziół. Jego entuzjastycznym konsumentem staniesz się, gdy poczujesz jego dobroczynny wpływ na swoje zdrowie. Ashwagandha przywraca siłę we wszystkich dziedzinach zdrowia, które można sobie
Oczyszczanie. Ochrona. Proszek z liści i gałęzi tego tropikalnego drzewa czczono przez tysiące lat jako środek do walki z różnymi problemami zdrowotnymi. Stosowany jest głównie w Ayurwedzie i w chińskich systemach leczniczych. Ten naprawdę potężny przeciwutleniacz ma tylko jedną wadę
Proszek z namoczonych dzikich szparagów otrzymał reputację toniku rozrodczego. Shatavari jest również jednym z wielu ziół ajurwedyjskich, na którego pozytywnym działaniu mogą polegać ludzie pracujący w stresie, często przemęczeni i zabiegani. Jest dobrze stosowany zarówno w
Czekolada z jagodami i malinami. Stuprocentowy proszek z owoców Acai ma bardzo przyjemny smak i wiele doskonałych właściwości. Nic dziwnego, że jest uważany za jeden z najsilniejszych przeciwutleniaczy naturalnych i najbardziej kompleksową żywność planety. W jakości organicznej acai
Biały proszek z fasoli, nazywany czasem 'fasolą diabła', pomaga w wielu dysfunkcjach. Ajurweda przypisuje mu nawet zdolność do zwiększania pożądania, zarówno u mężczyzn jak i u kobiet. Świerzbiec właściwy jest popularny w całej strefie tropikalnej. Nasiona zawierają substancję
Jest ich troje i potrafią robić niewiarygodne rzeczy. Mieszanka sproszkowanychbylin haritaki, amalaki i bibhitaki należą to podstawowych mieszanek medycyny ajurwerdyjskiej. Jego popularność rośnie dzięki zdolnościom harmonizowania,regeneracji i wzmacniania witalności. Starożytna
Eksperci twierdzą, że codziennie przyjmujemy tylko połowę niezbędnego organizmowi błonnika. Wszyscy jednak wiemy, że zrównoważona dieta jest podstawą dobrej kondycji fizycznej i psychicznej. W związku z tym, uzupełniajmy braki! Wystarczy łyżeczka Psyllium dziennie. Zawarty w nim
Brahmi to zdrowe nerwy i jasny mózg. Z łatwością można go przeoczyć wśród tradycyjnych ziół ajurwedyjskich. Ale kto wprowadzi go do swojej diety wkrótce zauważy korzystne zmiany. Rozjaśnia umysł, poprawia jakość życia i walkę ze stresem. Proszek ten z płatków i łodyg jest
Kto smakował wodorostów, ten może sobie wyobrazić smak Chlorelli. To popularne superpożywienie jest nie tylko słone. Komuś smakuje jak zielona herbata, inny wyczuwa orzechy i lubi go spożywać tylko z wodą, ktoś inny wykorzystuje jego specyficzny smak w smoothie lub soku. W każdym
Roślina wzmacniająca z wysokości. Tak mówili w swoim języku Inkowie Peruwiańscy o macy. Wierzyli, że ich bogowie przysłali im plony macy, a biorąc pod uwagę jej korzystne efekty i zdolności jakie ma, nie można się im dziwić. Jeśli coś zasługuje na tytuł superżywności, to na
Cudowne drzewo, drzewo życia, a nawet roślina przyszłości. Moringa zyskał wiele przydomków. Wszystkie one opisują jej wszechstronność, wysoką wartość odżywczą i znaczną odporność. Wypróbuj proszek z liści super pożywienia, o którym mówi cały świat. Otrzymasz naturalne
Skarb z Brazylii, który z łatwością poradzi sobie z każdym przeziębieniem. Zapomnijcie o owocach cytrusowych i zróbcie na półce miejsce dla proszku z owoców Acerola w jakości organicznej, który dzięki ogromnej zawartości witaminy C, będzie dla Was źródłem oszczędności. Karaibska
Napój herbaciany, który jest natychmiast pod ręką! Chai Latte BIO to mieszanka ekologicznie uprawianych składników i mleka, którą wystarczy wymieszać z gorącą wodą. Smakuje podobnie do klasycznej Masali, słodko i pikantnie. Może rozgrzać, poprawić samopoczucie i uspokoić. Oprócz
Dlaczego warto urozmaicić swój ulubiony napój szczyptą imbiru? Odpowiedź jest oczywista! Ponieważ daje on zarówno niezłego kopa, jak i wiele wspaniałych substancji. Z ich pomocą zwiększysz metabolizm węglowodanów i witalność. Peruwiański 100% proszek z kłącza imbiru ma ogromną
Należy do najstarszych i zwodzi wyglądem. Milorząb jest na Ziemi od ponad 200 milionów lat i choć wygląda jak liściaste, jest drzewem iglastym. Interesujące jest również jego stosowanie w medycynie ludowej. Zielarki zalecają go na stres, ból i stan zapalny. Czysty proszek z liści
Jeśli nazwa rośliny pochodzi od eliksiru, który zapewnił hinduskim bogom nieśmiertelność i wieczną młodość, nie można nie mieć wielkich wymagań i oczekiwań. A guduchi może bez trudu wszystkie je spełnić. Drobno zmielony proszek z łodygi tinospora cordifolia, wyhodowanej
Jest bezglutenowy, BIO, w dodatku smaczny i zdrowy. Sproszkowany Lucuma spożywają ludzie na całym świecie. Dlaczego? Nie tylko doda pysznego waniliowo-karmelowym smaku do napojów i deserów. Ma również doskonałą wartość odżywczą, korzystanie wpływa na stan skóry, odporność oraz
Może znasz go jako kozinec, może jak Huang Qi. Astragalus jest jednak niczym innym jak sprawdzonym sposobem na układ odpornościowy, żywotność i stres. Łagodny, słodki smak proszku z jego korzenia czyni go często używanym. Wystarczy dodać go kilka razy dziennie do posiłku lub napoju