Podobnie jak prawdziwy szampan nie urodzi się w Południowej Morawie, też Darjeeling nie urośnie w Alpach. Jego specyficzny kolor, smak i zapach kształtują klimat podnóża Himalajów. Tam się go ręcznie zbiera i jest poddawany procesowi więdnięcia, przewijania i suszenia. Jedynie w
Podobnie jak prawdziwy szampan nie urodzi się w Południowej Morawie, też Darjeeling nie urośnie w Alpach. Jego specyficzny kolor, smak i zapach kształtują klimat podnóża Himalajów. Tam się go ręcznie zbiera i jest poddawany procesowi więdnięcia, przewijania i suszenia. Jedynie w
Podobnie jak prawdziwy szampan nie urodzi się w Południowej Morawie, też Darjeeling nie urośnie w Alpach. Jego specyficzny kolor, smak i zapach kształtują klimat podnóża Himalajów. Tam się go ręcznie zbiera i jest poddawany procesowi więdnięcia, przewijania i suszenia. Jedynie w
Podobnie jak prawdziwy szampan nie urodzi się w Południowej Morawie, też Darjeeling nie urośnie w Alpach. Jego specyficzny kolor, smak i zapach kształtują klimat podnóża Himalajów. Tam się go ręcznie zbiera i jest poddawany procesowi więdnięcia, przewijania i suszenia. Jedynie w
Podobnie jak prawdziwy szampan nie urodzi się w Południowej Morawie, też Darjeeling nie urośnie w Alpach. Jego specyficzny kolor, smak i zapach kształtują klimat podnóża Himalajów. Tam się go ręcznie zbiera i jest poddawany procesowi więdnięcia, przewijania i suszenia. Jedynie w
Podobnie jak prawdziwy szampan nie urodzi się w Południowej Morawie, też Darjeeling nie urośnie w Alpach. Jego specyficzny kolor, smak i zapach kształtują klimat podnóża Himalajów. Tam się go ręcznie zbiera i jest poddawany procesowi więdnięcia, przewijania i suszenia. Jedynie w