Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Chcesz delektować się doskonałym, zdrowym posiłkiem,którego przygotowanie nie zajmie ci całego popołudnia? Czy chcesz przygotować w domu mięso, które rozpłynie się na języku, nie tracąc jednak objętości, zachowując swój kształt i kolor? Nie musisz korzystać z usług restauracji. Lauben Sous Vide Stick to idealny pomocnik do kuchni dla każdego, kto chcesz zaoszczędzić czas spędzony przy piecu, otrzymując ze swoich produktów maksimum. Dzięki metodzie sous vide przygotowywane posiłki zachowują wszystkie smaki, zapachy i substancje odżywcze, które starasz się zawsze zachować podczas gotowania. Należy po prostu włączyć urządzenie i włożyć do garnka żywność przygotowaną w specjalnych woreczkach zip lock, które są częścią kompletu. Pozostała część pozostaje w gestii Lauben Sous Vide Stick. Ty skosztujesz tylko samego rezultatu. Gotowanie bez zmartwień z zawsze wspaniałym rezultatem. Dzięki specjalnej metodzie sous vide, która polega na przygotowywaniu posiłków w niższych temperatura w próżni,wszystkie produkty zachowują swój oryginalny kształt i kolor. Lauben Sous Vide Stick nigdy nie doprowadzi do przypalenia, rozgotowania lub zepsucia przygotowywanego dania. Świeżość i wszystkie smaki oraz zapachy pozostaną w składnikach. Dlatego metoda ta jest stosowana przez szefów kuchni w restauracjach wyróżnionych gwiazdkami Michelin. Ty możesz gotować tak w swoim domu. Przygotowanie nie zabierze ci zbyt wiele czasu, urządzenie dopilnuje wszystkiego za ciebie.Prosta obsługa, minimalistyczny design. Obsługa Lauben Sous Vide Stick jest intuicyjna i poradzi sobie z nią każdy. Na wyświetlaczu zobaczysz wszystko, co jest ci potrzebne, tj. aktualną temperaturę i pozostały czas gotowania. Urządzenie obsługiwane jest za pomocą jednego przycisku, a proces gotowania można śledzić, dzięki kontrolkom. Nie musisz czytać długich i skomplikowanych instrukcji, na pudełku oraz na produkcie znajdziesz kod QR, który zeskanuje swoim telefonem, by uzyskać proste tutorial video. Lauben Sous Vide Stick nie zajmie ci w kuchni prawie żadnego miejsca, dzięki swojej czystej i minimalistycznej konstrukcji, a wręcz przeciwnie może stać się doskonałym stylowym dodatkiem. Właściwości: zawsze świetny rezultat- nigdy nie spalisz ani nie rozgotujesz przygotowywanego posiłku, a składniki zachowają swój aromat, kolor i kształt Zawartość opakowania: Lauben Sous Vide Stick SV01 uchwyt półokrągły opakowanie tekstylne dwa woreczki zip lock Parametry: wodoodporność IPX7 temperatura minimalna 20°C temperatura maksymalna 95°C minimalna głębokość wody 11 cm minimalna objętość wody 10 l maksymalna objętość wody 15 l moc pompy 8,5 l/min. pobór mocy 220 ~ 240 VAC, 50/60 Hz
Produkt Lauben SV01 Cyrkulator Sous Vide Stick jest oznaczony kodem EAN 4260645680043.
| | | | Folia próżniowa Lauben Sous Vide Foil jest kompatybilna | ze wszystkimi standardowymi urządzeniami do pakowania | próżniowego. Dzięki przedłużonej długości - 5 m, | umożliwia przygotowanie wielu wyśmienitych
| | | | | Kulki izolacyjne pływające przeznaczone do | gotowania Sous-Vide. | | | Właściwości: | | | · | skuteczna izolacja termiczna do 90% oszczędności |
Przyjemność może być taka prosta! Dzięki 3-częściowemu zestawowi do gotowania próżniowego Sous-vide Quickstick marki Klarstein odkryjesz w prosty sposób kunszt kuchni próżniowej gwarantującej maksimum smaku przy minimalnym nakładzie pracy. Sous-vide: Szczególna zaleta gotowania w
| | | | | Sous-Vide - gotowanie w niskiej temperaturze, | odgrzewanie z zachowaniem wszystkich właściwości | odżywczych żywności, która pozostaje soczysta, a | jej kolor i aromat są zintensyfikowane przez |
| | | | | Uniwersalny garnek do gotowania sous-vide, proste i | wszechstronne urządzenie stosowane w profesjonalnej | gastronomii. Precyzyjna kontrola temperatury wody | zapewnia doskonałe rezultaty gotowania
| | | | | Sous-Vide - gotowanie w niskiej temperaturze, | podgrzewanie z zachowaniem wszystkich właściwości | odżywczych żywności, która pozostaje soczysta, a | jej kolor i aromat są zintensyfikowane przez |
| | | | Urządzenie do gotowania SV 1126 producenta Profi | Cook wykorzystasz do gotowania metodą Sous-Vide, tj. do | gotowania w niskiej i stałej temperaturze, dzięki czemu | zachowane zostaje maksimum smaku, zapachu, soku i |
Dzięki Quickstick Flex marki Klarstein każdy może gotować jak profesjonalista. Bez dużego nakładu pracy przygotowuje się zdrowe i smaczne posiłki.Korzyści gotowania próżniowego są oczywiste: Zawartość zamkniętego woreczka jest gotowana delikatnie w niskiej temperaturze w kąpieli
Dzięki Quickstick Flex marki Klarstein każdy może gotować jak profesjonalista. Bez dużego nakładu pracy przygotowuje się zdrowe i smaczne posiłki.Korzyści gotowania próżniowego są oczywiste: Zawartość zamkniętego woreczka jest gotowana delikatnie w niskiej temperaturze w kąpieli
Dzięki mocy 1300 W urządzenie do gotowania próżniowego Quickstick marki Klarstein podgrzewa do 20 litrów wody z dokładnością do 0,2°C. Wbudowana pompa cyrkulacyjna gwarantuje utrzymanie temperatury wody na stałym, zadanym poziomie w zakresie 50-95° bez tworzenia się stref o różnych
Żyć świadomie znaczy także jeść świadomie, co oznacza świadome gotowanie. Quickstick marki Klarstein to precyzyjne urządzenie, które hołduje ten filozofii.Szczególna zaleta wolnego gotowania: Dzięki łagodnemu podgrzewaniu nie następuje utrata witamin i minerałów, lecz pozostają
Żyć świadomie znaczy także jeść świadomie, co oznacza świadome gotowanie. Quickstick marki Klarstein to precyzyjne urządzenie, które hołduje ten filozofii.Szczególna zaleta wolnego gotowania: Dzięki łagodnemu podgrzewaniu nie następuje utrata witamin i minerałów, lecz pozostają