Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Ostrza
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
Rękojeść i ostrze noża GrandCHEF są połączone gładko i bez nierówności - przejście jest płynne. Uchwyt noża został wykonany w taki sposób, aby krojenie każdego produktu przebiegało szybko, wygodnie i bezpiecznie. Nóż został wykuty z wysokiej jakości stali nierdzewnej