Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 129 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Designerska forma do przygotowania czterech mniejszych babek, muffinek, puddingu, galarety lub farszu o średnicy 10 cm, w luksusowej wersji w kolorze miedzi. Forma jest nie tylko praktyczna, ale również efektowna. Ponadto będzie piękną dekoracją w kuchni nowoczesnej i rustykalnej. Wewnątrz posiada podwójną nieprzywierającą powierzchnię PFLUON na aluminiowym korpusie, który jest świetnym przewodnikiem ciepła. Jest odporna na temperatury do 200°C. Zalecamy jej wymazanie i wysypanie, by Twoje puszyste, miękkie ciasto nabrało pięknego koloru i można go było dobrze wysunąć z formy. Odpowiednia do piekarników elektrycznych, gazowych i na gorące powietrze. Łatwe utrzymanie w czystości, w przypadku przypieczenia zawartości wystarczy namoczyć, a następnie umyć, bez wykorzystania druciaka i środków ściernych.
Produkt Orion Forma babki Marissa jest oznaczony kodem EAN 8592381178291.
Kolor | miedziany |
Kategoria | Pieczenia |
EAN | 8592381178291 |
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| | | | Designerska forma do przygotowania czterech mniejszych | babek, muffinek, puddingu, galarety lub farszu o | średnicy 10 cm, w luksusowej wersji w kolorze | miedzi. Forma jest nie tylko praktyczna, ale | również
| | | | Nietypowy designowy kształt formy na babkę MARISSA | ORIENT w bardzo modnej, luksusowo prezentującej się | wersji w kolorze miedzi. Forma jest nie tylko | praktyczna, ale również robi wrażenie. Stanie się |
| | | | | Nietypowa forma w kształcie serca, w luksusowo | wyglądającym wykonaniu i kolorze miedzi. Forma jest | nie tylko praktyczna, ale i efektowna. Będzie też | stanowić piękną dekorację zarówno w
| | Forma do pieczenia babki pomoże przygotować dla | rodziny czy gości pyszną babkę podawaną do kawy. Forma | posiada powierzchnię nieprzywierającą, która zabrania | przypiekaniu nawet przy użyciu minimalnej ilości | tłuszczu
| | Forma na BABKĘ w interesującym nietradycyjnym | kształcie. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | Forma na BABKĘ w interesującym nietradycyjnym | kształcie. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | Forma na babkę z praktycznymi uchwytami. Materiał: | silikon - forma jest lekka, zajmuje mało miejsca, | posiada powłokę nieprzywierającą, ciasto się w niej nie | przypala, nie pochłania zapachów z produktów, jest | wytrzymała na
| | Forma na babkę z praktycznymi uchwytami. Materiał: | silikon - forma jest lekka, zajmuje mało miejsca, | posiada powłokę nieprzywierającą, ciasto się w niej nie | przypala, nie pochłania zapachów z produktów, jest | wytrzymała na
| Forma do ciasta lub tortu (po częściowym wypełnieniu) z powierzchnią nieprzywierającą PFLUON do pieczenia ciast biszkoptowych, ucieranych i drożdżowych. Materiał: aluminium z powłoką w kolorze miedzi - podwójna powierzchnia nieprzywierająca wewnątrz, natryskiwana na zewnątrz
| | | | Forma na babkę z 2 wyjmowanymi dnami została wyposażona | w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie korpusów, | tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia słodkiego | pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do
| Podłużna forma do pieczenia słodkich i pikantnych potraw z zaokrąglonym dnem, do przygotowywania pasztetów, galaretek itp. Materiał: powierzchnia cynowana. | Można używać w piekarniku do 230°C
| | Forma sarni grzbiet z powłoką nieprzywierającą PFLUON | do pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | Materiał: aluminium w kolorze miedzi - wewnątrz | podwójna powłoka nieprzywierającą, zewnątrz lakier Jest | odporna
| | | | Babka o klasycznym kształcie ze szkła borokrzemowego, | wytrzymała na temperatury od -40°C do +300°C. Szkło to | bardzo higieniczny materiał, nie zawiera ołowiu ani | kadmu. Szklana forma ponadto powoli uwalnia ciepło,
| | Forma na BABKĘ w tradycyjnym kształcie. Jest lekka i ma | powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie przypieka | i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - odporny | na temperatury od -40°C do +220°C. Można ją myć w |
| | Forma na BABKĘ w tradycyjnym kształcie. Jest lekka i ma | powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie przypieka | i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - odporny | na temperatury od -40°C do +220°C
| Forma do babki- praktyczne akcesorium do pieczenia. Ułatwia pieczenie - łatwa obsługa. Wykonana z bardzo wytrzymałej stali węglowej, odpowiedniej do kontaktu z żywnością. Odporna na duże różnice temperatur: od -60°C do 230°C bez zmiany właściwości. Można używać w piekarniku
| Designerska forma do przygotowania 12 muffinów o średnicy 7 cm, 4,5 cm w dolnej części, o luksusowym wyglądzie i miedzianym kolorze. Forma jest nie tylko praktyczna, ale i efektowna. Ponadto będzie piękną ozdobą zarówno w nowoczesnej, jak i rustykalnej kuchni. | W formie można
| Nowoczesny kształt formy MARISSA KWIAT, w bardzo modnym, luksusowo wyglądającym miedzianym kolorze. Owalna forma jest nie tylko praktyczna, ale i efektowna. Co więcej, będzie piękną ozdobą zarówno nowoczesnej, jak i rustykalnej kuchni. | Podłużna forma posiada powierzchnię
| | | | Forma na babkę z 2 wyjmowanymi dnami została wyposażona | w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie korpusów, | tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia słodkiego | pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do
| | | | Forma na babkę z 2 wyjmowanymi dnami została wyposażona | w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie korpusów, | tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia słodkiego | pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do
| Formy cynowe to uświęcona tradycją klasyka, która cieszy się ogromną popularnością wśród piekarzy, entuzjastów wypieków oraz cukierników. Ta blaszana forma o średnicy 23 cm jest przeznaczona nie tylko do pieczenia klasycznych ciast ucieranych, ale także do puddingów, serników