Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 499 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Pozwól sobie na pachnące i chrupiące śniadanie każdego dnia z domowym wypiekaczem SBR 2000SS. Wybór chleba zależy tylko od Ciebie. Wielkość bochenka można ustawić na 500, 750 lub 900 g. Poza pieczywem wypiekacz pomoże Ci przygotować domowy dżem lub marmoladę. Właściwości: duży wyświetlacz premium LCD funkcja utrzymywania temperatury funkcja automatycznego dodawania składników 13-godzinny wyłącznik czasowy opóźnionego pieczenia 23 wstępnie ustawionych programów pieczenia wstępnie ustawiony program do gotowania dżemów i marmolad wstępnie ustawionyprogram tylko do przygotowania ciasta maksymalna wielkość chleba 900 g, 3 poziomy koloru skórki 10-minutowa pamięć w przypadku awarii zasilania(wypiekacz kontynuuje pieczenie) funkcja utrzymywania temperatury przez 60 minut po zakończeniu pieczenia powłokanieprzywierająca formy i haka do ugniatania zapewniająca łatwe utrzymanie w czystości formę można myć w zmywarce. Akcesoria: naczynie z miarką, łyżka i hak stalowy do wyjęcie zapieczonego haka do ugniatania
Produkt Sencor SBR 2000SS wypiekacz do chleba posiada kod EAN 8590669298655.
Kolor | srebrny |
EAN | 8590669298655 |
| | | | Pozwól sobie na pachnące i chrupiące śniadanie każdego | dnia z domowym wypiekaczem SBR 2000SS. Wybór chleba | zależy tylko od Ciebie. Wielkość bochenka można ustawić | na 500, 750 lub 900 g. Poza pieczywem wypiekacz
| | | | Pozwól sobie na świeże i chrupiące śniadanie każdego | poranka. Z wypiekaczem SBR 0770WH firmy Sencor będzie | to bułka z masłem. Od ciast aż po różne rodzaje chleba. | Wypiekacz ugniata, zapewnia wzrost ciasta, |
W pełni zautomatyzowane urządzenie do wypieku chleba przygotuje wysokiej jakości świeży chleb o wadze do 1000 g. Przebieg całego programu można monitorować przez szklane okienko w pokrywie oraz na czytelnym wyświetlaczu. Sygnał dźwiękowy ostrzega przed samym rozpoczęciem pieczenia o