Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 910,80 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama kamairicha to prawdziwy rarytas – niektóre źródła podają, że stanowi tylko jeden procent całej japońskiej produkcji.
Ten produkt należy do kategorii Zielone herbaty od marki Manu tea, można go znaleźć w sklepie Manutea.pl.
Produkt JAPAN KAMAIRICHA BIO - zielona herbata, 1000g #519910 można znaleźć wśród produktów w grupie Ziołowe herbaty, znajduje się w ofercie marki Manu tea w ofercie e-sklepu Manutea.pl.
Ten produkt znajdziesz w grupie Herbaty z przyprawami, znajduje się w ofercie marki Manu tea, w ofercie sprzedawcy Manutea.pl.
Produkt JAPAN KAMAIRICHA BIO - zielona herbata, 1000g #519910 jest oznaczony kodem EAN 8596632240478.
Kategoria | Herbaty, Zielone herbaty, Ziołowe herbaty, Przyprawy, Patelnie, Herbaty z przyprawami |
Marka | Manu tea |
Sklep internetowy | Manutea.pl |
EAN | 8596632240478 |
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
Co się stanie, jeśli do super jedzonka przyłączy się super herbata, super zioło i super przyprawy? Wypróbowaliśmy to i szczerze mówiąc wynikiem jest bardzo smaczny napój. Liście indyjskiej Moringi potrafią według tradycyjnych uzdrowicieli odeprzeć aż trzysta chorób. Wierzymy,
Co się stanie, jeśli do super jedzonka przyłączy się super herbata, super zioło i super przyprawy? Wypróbowaliśmy to i szczerze mówiąc wynikiem jest bardzo smaczny napój. Liście indyjskiej Moringi potrafią według tradycyjnych uzdrowicieli odeprzeć aż trzysta chorób. Wierzymy,
Zielone herbaty z Japonii są słusznie zaliczane do czołówki, a niniejsza Asenchiri sencha jest tego niezbitym dowodem. Wyśmienita herbata, której smak odzwierciedla doskonałą harmonię z naturą podczas uprawy i prawdziwą sztukę mistrzów herbaty podczas dalszej obróbki. Doznanie, które
Nie, nie pomyliliśmy się. Chociaż na obrazku tego nie widać, houjicha jestnaprawdę zieloną herbatą. I to nie lada jaką. Wyjątkowa, zaskakująca, łagodna,... Można tak bez końca wyliczać, jednak najlepiej będzie się o tym samemuprzekonać. Houjicha rośnie w doskonałej symbiozie z
Zróżnicowany świat zielonych herbat z krainy wschodzącego słońca wciąż może zaskakiwać. Skosztujcie napoju, w którym doskonale łączy się tradycyjne mistrzostwo w produkcji najlepszych liści herbaty i rygorystyczne podejście naukowe. Japońska Gabalong krótko mówiąc, dobrze
Japoński król cienistych ogrodów w jakości BIO. Zielona herbata o wyrafinowanym smaku, która oczaruje Was swoją miękkością, a jednocześnie silną intensywnością. Dzięki bogatemu kolorowi zyskała miano jadeitowej łzy. Nie bez powodu Gyokuro jest uważane za jedną z najlepszych
Gra słońca i cienia. Herbaty, które na kilka dni przed zbiorem były osłonięte matami kabusé, aby zgromadzić w liściach jak najwięcej słodkich i delikatnych nut maślanych. Miłośnicy japońskich herbat wiedzą, że już niewielkie różnice w wykorzystaniu światła i ciemności podczas
To jest coś wyjątkowego! Ta rzadka japońska herbata zachwyci słodyczą, delikatnością i lekkim śladem orzechów na zakończenie. Herbaty Asamushi zachowują swoją delikatność i specyficzny smak dzięki bardzo krótkiemu parzeniu jeszcze na plantacji. Skosztujcie zbiorów z gospodarstwa
Górzysta wyspa Kyushu słynie z najbardziej aktywnego wulkanu, gorących źródeł i bogatej historii, a także rozległych plantacji herbaty. Od stuleci dają światu listki o wspaniałym aromacie i smaku. Japan Gyokuro w jakości BIO jest jedną z najbardziej cenionych. Rośnie w cieniu mat
Herbata, która nagradza kubki smakowe niezwykłą słodyczą połączoną ze słynnym umami. Taka właśnie jest japońska Sencha Satsuma, która uprawiana jest w harmonii z naturą bez interwencji chemii. Czarujący kwiatowy zapach idzie w parze z orzeźwiającym smakiem, który zachęci Was do
W dwóch słowach: bardzo dobra. Japońska sencha z tradycyjnej prefektury herbacianej zachwyci doświadczonych miłośników herbaty i przyjemnie zaskoczy tych, którzy rozpoczynają swoją przygodę z zieloną herbatą. Kwiecisty, łagodny, wreszcie słodkawy napar przyniesie orzeźwienie, które
Japoński Miyazaki jest nie tylko popularnym ośrodkiem turystycznym. Wyspę Kiusiu uwielbiają również eksperci od herbat zielonych. Bio Sencha jest typowym przykładem lokalnego produktu tradycyjnego. Doskonała herbata ze świeżym i lekkim smakiem nadaje się do picia przez cały dzień
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Tradycyjna zielona herbata o delikatnym, korzennym smaku rośnie w górzystych obszarach Makinohara. Miejscową Senchę charakteryzują listki w postaci cienkich, ciemnozielonych igiełek i żółto-zielonym naparem. Japończycy podają herbatę po każdym posiłku. Idealna dla łatwego trawienia
Kolejna unikalna herbata, której tajemnicy tak łatwo nie odkryjecie. Klasyczna japońska genmaicha posypana pudrem matchy zdecydowanie nie jest pospolita. Ani jeśli chodzi o smak, ani w przypadku korzystnego wpływu na zdrowie. Kto lubi prażone smaki przechodzące w słodki posmak, ten znalazł
Świeżość cytrusów i cierpkość zielonej herbaty – to mocna gra smaków i zapachów. Cytrynowa Sencha zachwyci każdego, kto preferuje prostą a zarazem ciekawą herbatę. Zielony skarb z japońskich herbacianych ogrodów, którego nie trzeba było zbytnio upiększać – w tym wypadku
Zielone herbaty znane są z tego, że w dziesięciu sytuacjach smakują dziesięć razy inaczej. Herbata zielona China Misty green BIO znana jest z tego, że oferuje jeszcze więcej smaków. Jeśli wypijecie ją na gorąco, otrzymacie słodkie, raczej śmiałe doświadczenie z elementami
Solidne długie liście, delikatny zapach, wysoka proporcja przeciwutleniaczy - to Bancha zielona herbata, którą Japończycy podają głównie do posiłków. Można pić ją codziennie, w rzeczywistości niewiele ma teiny, jej smak jest przyjemny i efekt uspokajający. Nigdy się nie zestarzeje