GRIZLY Lukrecja 250 g Klasyfikacja administracyjna: wyroby cukiernicze Składniki: cukier, melasa, mąka pszenna, syrop glukozowy, olej roślinny (olej sojowy, olej palmowy, olej rzepakowy, olej z ziaren shea), żelatyna, glicerol (E422), ekstrakt z lukrecji, sól, kwas cytrynowy (E330),
GRIZLY Nugat z migdałami 250 g Klasyfikacja administracyjna: wyroby cukiernicze Składniki: cukier, syrop glukozowy, migdały (15%), utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy i kokosowy), suszony proszek z kurczaka, naturalne aromaty Kraj pochodzenia: Holandia Opakowanie: Opakowanie PP do
GRIZLY Precle w mlecznej czekoladzie 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Precle 50% ( mąka pszenna , sól, olej słonecznikowy, drożdże, mąka ze słodu pszennego , wodorotlenek sodu), czekolada mleczna 50% (cukier, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, masło
GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka 500 g Klasyfikacja administracyjna : Wyroby czekoladowe Składniki : miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy Min. % : kakao: 54,5% (36,6% masła kakaowego i 19,4% odtłuszczonego proszku kakaowego); mleko: 0%;
GRIZLY Śnieżnobiałe migdały w czekoladzie 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Polew czekoladowy bonnerex 69% (cukier, tłuszcz roślinny palmowy, serwatka mleczna , mąka ryżowa, kakao 2,5%, lecytyna słonecznikowa E322), migdały 31%. Kraj pochodzenia: Wielka
GRIZLY Karmelowa Masa Cukrowa wanilia i czekolada 250 g Klasyfikacja administracyjna: wyroby cukiernicze Składniki: cukier, syrop glukozowy, utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy i kokosowy), odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku (1,7%), sól, lecytyna sojowa, naturalny smak wanilia
GRIZLY Płatki kukurydziane w mlecznej czekoladzie 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: czekolada mleczna 80% (cukier, masło kakaowe, serwatka (mleko) , miazga kakaowa, mleko w proszku , lecytyna sojowa E322 , naturalny aromat waniliowy), płatki kukurydziane 20%
GRIZLY Rodzynki w jogurcie 500 g Klasyfikacja administracyjna: wyroby cukiernicze bez czekolady Składniki: Polewa jogurtowa 50% (cukier, uwodorniony tłuszcz roślinny (palmowy), olej roślinny (olej z orzechów Shea), odtłuszczone mleko w proszku , serwatka w proszku , regulator kwasowości kwas
GRIZLY Migdały trójkolorowe 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Ciemna czekolada 26% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, tłuszcze roślinne (olej palmowy, maślanka, Sal, olej z ziaren mango), tłuszcz mleczny , emulgatory: E322 i E476; naturalny aromat
| Bardzo ciekawa forma do wyrobu wytłaczanych ciasteczek lub pierników w kształcie wałeczków. Długość wałeczków wynosi 5,5 cm, głębokość 0,4 cm. | Może być nie tylko funkcjonalnym pomocnikiem, ale także ładną ozdobą w rustykalnym domu lub domku. Rodzaj formy nawiązuje do
GRIZLY Czekolada mleczna 32% 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar. Zawartość miazgi kakaowej
GRIZLY Żurawina w czekoladzie gorzkiej 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Polewa czekoladowa gorzka 75% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny palmowy, masło kakaowe, serwatka mleczna , lecytyna słonecznikowa E322, guma arabska, szelak E904, zawartość kakao
GRIZLY Migdały w czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Polewa czekoladowa bonnerex 69% (cukier, tłuszcz roślinny palmowy, serwatka , mąka ryżowa, kakao 2,5%, lecytyna słonecznikowa E322, guma arabska, szelak E904), migdały 31%. Kraj pochodzenia:
GRIZLY Płatki kukurydziane w czekoladzie mlecznej 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: czekolada mleczna 80% (cukier, masło kakaowe, serwatka (mleko) , miazga kakaowa, mleko w proszku , lecytyna sojowa E322 , naturalny aromat waniliowy), płatki kukurydziane 20%
GRIZLY Liofilizowane truskawki w gorzkiej czekoladzie 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Ciemna czekolada 93% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, lecytyna sojowa , naturalny aromat waniliowy), liofilizowane truskawki 5% (truskawki, olej słonecznikowy), środek
Wolisz uczciwe, domowe wyroby? Chcesz robić własne kiełbasy lub mielić mięso, abyś dokładnie wiedział, co zawiera i że jest to 100% mięso, a nie żadne inne zamienniki? Nie ma nic prostszego niż zaopatrzenie się w wydajną, wysokiej jakości maszynkę do mielenia mięsa ECG MG 1310
Zawiera kumarynę i melilotynę pachnącą jak świeżo skoszona trawa. Używa się go do wyrobu maści, okładów i nalewek ziołowych. Poznajcie nostrzyk lekarski. Jego suszoną nać można zalać gorącą wodą, aby przygotować herbatę o gorzkim smaku, która przyczynia się do prawidłowego
Zawiera kumarynę i melilotynę pachnącą jak świeżo skoszona trawa. Używa się go do wyrobu maści, okładów i nalewek ziołowych. Poznajcie nostrzyk lekarski. Jego suszoną nać można zalać gorącą wodą, aby przygotować herbatę o gorzkim smaku, która przyczynia się do prawidłowego
Zawiera kumarynę i melilotynę pachnącą jak świeżo skoszona trawa. Używa się go do wyrobu maści, okładów i nalewek ziołowych. Poznajcie nostrzyk lekarski. Jego suszoną nać można zalać gorącą wodą, aby przygotować herbatę o gorzkim smaku, która przyczynia się do prawidłowego
Zawiera kumarynę i melilotynę pachnącą jak świeżo skoszona trawa. Używa się go do wyrobu maści, okładów i nalewek ziołowych. Poznajcie nostrzyk lekarski. Jego suszoną nać można zalać gorącą wodą, aby przygotować herbatę o gorzkim smaku, która przyczynia się do prawidłowego
Zawiera kumarynę i melilotynę pachnącą jak świeżo skoszona trawa. Używa się go do wyrobu maści, okładów i nalewek ziołowych. Poznajcie nostrzyk lekarski. Jego suszoną nać można zalać gorącą wodą, aby przygotować herbatę o gorzkim smaku, która przyczynia się do prawidłowego
Zawiera kumarynę i melilotynę pachnącą jak świeżo skoszona trawa. Używa się go do wyrobu maści, okładów i nalewek ziołowych. Poznajcie nostrzyk lekarski. Jego suszoną nać można zalać gorącą wodą, aby przygotować herbatę o gorzkim smaku, która przyczynia się do prawidłowego
GRIZLY Czereśnie w polewie karobowej 250 g Klasyfikacja administracyjna: wyroby cukiernicze bez czekolady Składniki: Lukier z chleba świętojańskiego 68% (cukier, tłuszcz roślinny palmowy, serwatka mleczna , proszek z chleba świętojańskiego 6%, mąka pszenna , mąka ryżowa, lecytyna
GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie i cynamonie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: czekolada mleczna 76% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej z orzechów masłosza), tłuszcz mleczny, serwatka w proszku,
GRIZLY Migdały w białej czekoladzie z cytryną i różami 250g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: biała czekolada * 75% (cukier trzcinowy *, masło kakaowe *, pełne mleko w proszku *, emulgator: lecytyna sojowa *), migdały * 24%, nabłyszczacz: guma arabska *, cukier
GRIZLY Figi w białej czekoladzie z borówkami 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Biała czekolada 58% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , serwatka w proszku , lecytyna sojowa , naturalny aromat waniliowy), figi 39%, syrop glukozowy, mąka ryżowa,
GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Ciemna czekolada 68 % [cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej z orzeszków ziemnych), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny i polirycynooleinian
Słoiki do zaprawiania z gwintem idealnie nadają się do przetwarzania owoców, wyrobu marmolady, pesto, grzybów, a także konserwowania pasztetów, mięsa i ich długotrwałego przechowywania
Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie BIO 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: czekolada mleczna * 58% (cukier trzcinowy *, masło kakaowe *, pełne mleko w proszku *, miazga kakaowa *, emulgator: lecytyna sojowa *, orzechy nerkowca * 40%, dekstroza *,
GRIZLY Orzechy nerkowca w ciemnej czekoladzie BIO 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Ciemna czekolada * 58% (miazga kakaowa *, cukier trzcinowy *, masło kakaowe *, odtłuszczony proszek kakaowy *, emulgator: lecytyna sojowa *), orzechy nerkowca * 40%, nabłyszczacz: