Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Można powiedzieć mój ulubiony napój to Matcha. Ale wystarczy spojrzeć wokół siebie, ile różnych wariantów jej istnieje. Każda smakuje inaczej, każda została przygotowana w innym celu. Matcha Japan Uguisu BIO należy do ekskluzywnych herbat w proszku przeznaczonym do prawdziwych
Można powiedzieć mój ulubiony napój to Matcha. Ale wystarczy spojrzeć wokół siebie, ile różnych wariantów jej istnieje. Każda smakuje inaczej, każda została przygotowana w innym celu. Matcha Japan Uguisu BIO należy do ekskluzywnych herbat w proszku przeznaczonym do prawdziwych
Można powiedzieć mój ulubiony napój to Matcha. Ale wystarczy spojrzeć wokół siebie, ile różnych wariantów jej istnieje. Każda smakuje inaczej, każda została przygotowana w innym celu. Matcha Japan Uguisu BIO należy do ekskluzywnych herbat w proszku przeznaczonym do prawdziwych
Można powiedzieć mój ulubiony napój to Matcha. Ale wystarczy spojrzeć wokół siebie, ile różnych wariantów jej istnieje. Każda smakuje inaczej, każda została przygotowana w innym celu. Matcha Japan Uguisu BIO należy do ekskluzywnych herbat w proszku przeznaczonym do prawdziwych
Można powiedzieć mój ulubiony napój to Matcha. Ale wystarczy spojrzeć wokół siebie, ile różnych wariantów jej istnieje. Każda smakuje inaczej, każda została przygotowana w innym celu. Matcha Japan Uguisu BIO należy do ekskluzywnych herbat w proszku przeznaczonym do prawdziwych
Można powiedzieć mój ulubiony napój to Matcha. Ale wystarczy spojrzeć wokół siebie, ile różnych wariantów jej istnieje. Każda smakuje inaczej, każda została przygotowana w innym celu. Matcha Japan Uguisu BIO należy do ekskluzywnych herbat w proszku przeznaczonym do prawdziwych
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Nie, nie pomyliliśmy się. Chociaż na obrazku tego nie widać, houjicha jestnaprawdę zieloną herbatą. I to nie lada jaką. Wyjątkowa, zaskakująca, łagodna,... Można tak bez końca wyliczać, jednak najlepiej będzie się o tym samemuprzekonać. Houjicha rośnie w doskonałej symbiozie z
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Gra słońca i cienia. Herbaty, które na kilka dni przed zbiorem były osłonięte matami kabusé, aby zgromadzić w liściach jak najwięcej słodkich i delikatnych nut maślanych. Miłośnicy japońskich herbat wiedzą, że już niewielkie różnice w wykorzystaniu światła i ciemności podczas