Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 31,99 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Szukasz noża, który pokroi kiełbasę w cienkie i zgrabne plasterki? Zapoznaj się z kolekcją noży ze stali nierdzewnej Smart Multi. Wśród nich znajduje się nóż do wędlin o długości ostrza 20 cm. Rękojeść pokryta jest materiałem Soft Touch. Dzięki temu nóż nie wyślizguje się z dłoni podczas krojenia, co wpływa na bezpieczeństwo użytkowania. Po każdym użyciu nóż należy dokładnie umyć i wysuszyć. Nóż Smart Multi to doskonały wybór zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów. Nóż jest odpowiednio wyważony i wyprofilowany, aby zapewnić komfort użytkowania. Zaleca się mycie ręczne. Parametry noża: grubość ostrza: 2,0 mm długość ostrza: 20 cm długość całkowita: 33,7 cm stali ostrza: 3Cr14 rękojeść: PP+TPR
Kolor | szary |
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Ostrza
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego – dzięki temu połączenie jest
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów z atrakcyjnym wzornictwem
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Noże ze stali damasceńskiej to narzędzia profesjonalnych szefów kuchni. Ich stal
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Ekskluzywne noże precyzyjne w japońskim stylu: Ręcznie szlifowane noże Alpha-Royal Japanese od Zelite Infinity by Klarstein spełniają wysokie standardy każdej sztuki kulinarnej. Łącznie 67 warstw tworzy opalizujące ostrza jako wysokiej jakości nakładki z japońskiej stali
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 21 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego –
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów
Nóż kuchenny z ostrzem o długości 14,5 cm jest szczególnie przydatny w kuchni do krojenia. Idealnie nadaje się do warzyw i owoców. Można nim łatwo pokroić duże brokuły lub kalafior, ale także mniejszy melon. Stanowi on złoty środek między małym nożem do obierania a dużym nożem
Mały nóż o długości ostrza 12 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Mały nóż o długości ostrza 8,9 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Mały nóż o długości ostrza 9,5 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 18 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Szerokich ostrzy można również używać jako łopatki –
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,7 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,5 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,4 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa
Nóż ma ostrze o długości 21 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w
Nóż ma ostrze o długości 24 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w