Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 78,40 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim marchewkę, nie przywiera do noża, lecz spada na blat kuchenny. Szerokich ostrzy można również używać jako łopatki – nabieraj pokrojone mięso lub warzywa i wrzucaj je do garnka. .= Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów z atrakcyjnym wzornictwem. .= Ostrze wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali o twardości HRC55±2 hartowanej w lodzie lepiej opiera się korozji i ma dłuższą żywotność. Ergonomiczny uchwyt jest wykonany z bardzo twardego i wytrzymałego tworzywa sztucznego POM. .= Noże są zapakowane w czarne pudełko z okładziną. Jeżeli masz w swoim otoczeniu pasjonata gotowania, nie znajdziesz lepszego prezentu. .=
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 18 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Szerokich ostrzy można również używać jako łopatki –
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,7 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Mały nóż o długości ostrza 8,9 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów
Mały nóż o długości ostrza 12 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Mały nóż o długości ostrza 9,5 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
| | | | Nóż santoku z wysokiej jakości stali nierdzewnej z | ergonomicznie wyprofilowaną rączką z powierzchnią | antypoślizgową, zapewniającą wygodny chwyt. Kształt | noża wywodzi się z kształtów noży japońskich
| | | | Nóż kuchenny santoku Motion doskonale poradzi sobie z | krojeniem, miażdżeniem i siekaniem mięsa, ryb, warzyw i | owoców. Został wykonany ze stali nierdzewnej z | plastikową profilowaną ergonomicznie rękojeścią,
| Ten wyjątkowy i wysokiej jakości nóż santoku ze stali damasceńskiej o długości ostrza 18,5 cm jest przeznaczony do profesjonalnego i domowego użytku. Rękojeść została wykonana z drewna pakka, które jest wysoce odporne na zużycie mechaniczne i wilgoć. | Nóż ma długość
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów z atrakcyjnym wzornictwem
Nóż kuchenny z ostrzem o długości 14,5 cm jest szczególnie przydatny w kuchni do krojenia. Idealnie nadaje się do warzyw i owoców. Można nim łatwo pokroić duże brokuły lub kalafior, ale także mniejszy melon. Stanowi on złoty środek między małym nożem do obierania a dużym nożem
| | | | Nóż Santoku pochodzi z Azji. Jego ostrze jest zwykle | krótsze niż noża kuchennego, a także ma znacznie inną | geometrię. W tłumaczeniu słowo Santoku oznacza „nóż | trzech cnót”. Niska waga, cienkie ostrze i
| | | | Wysokiej jakości nóż santoku ze stali nierdzewnej marki | Prime Chef jest przeznaczony dla miłośników kuchni | azjatyckiej. Kształt noża wywodzi się z kształtów noży | japońskich. Doskonale poradzi sobie z
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 21 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,4 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa
Nóż ma ostrze o długości 21 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w
Nóż ma ostrze o długości 24 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego –