Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Zgrzewarka próżniowa do żywności ma kompaktowy rozmiar, można ją przechowywać pionowo, dzięki czemu nie zajmuje miejsca w domu lub w podróży. Dzięki zasilaniu 12 V możesz zabrać ją ze sobą do domku letniskowego, przyczepy kempingowej lub na łódź. W prosty sposób zapakuj żywność i zachowaj jej świeżość i higienę na dłużej. Znacząco ograniczysz również marnowanie żywności. Zgrzewarkę można również wykorzystać podczas grillowania, zarówno do marynowania mięs, jak i w celu zapobiegania rozwojowi niepożądanych mikroorganizmów i psuciu się żywności. Aby mieć pod ręką wszystko, czego potrzebujesz do przygotowania żywności do przechowywania, zgrzewarka zawiera wyjmowaną wagę kuchenną, która może być również zasilana bateriami, a także nóż do krojenia. W przypadku częstego użytkowania docenisz również powłokę zapobiegającą pozostawianiu odcisków palców i łatwą do mycia gładką powierzchnię.
Kolor | srebrny |
Na widok próżniowej zgrzewarki/pakowarki żywności Klarstein serce prawdziwych smakoszy z pewnością zabije szybciej. W prosty sposób pozwoli ona na szczelne zapakowanie marynowanego mięsa z grilla, świeżychziół, przypraw i sosów, czy wręcz całych posiłków. Zamknięte szczelnie
Szybkie zgrzewanie próżniowe zapewniające długi okres przydatności do spożycia: zgrzewarka próżniowa Klarstein Forli umożliwia hermetyczne zamknięcie żywności w ciągu kilku sekund i przechowywanie jej do trzech razy dłużej. Dzięki workom próżniowym z Klarstein już nigdy nie
Dla profesjonalych kucharzy, osób gotujących metodą próżniową, specjalistów od opakowań i świeżej żywności: impregator próżniowy Klarstein Foodlocker pozbawia powietrza woreczki foliowe i mikroby oraz spowalnia proces utleniania. Tym samym 8-krotnie przedłuża przydatność do
Przyjemność może być taka prosta! Dzięki 3-częściowemu zestawowi do gotowania próżniowego Sous-vide Quickstick marki Klarstein odkryjesz w prosty sposób kunszt kuchni próżniowej gwarantującej maksimum smaku przy minimalnym nakładzie pracy. Sous-vide: Szczególna zaleta gotowania w