Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 28,99 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Dobrze opracowany nóż do krojenia jest wykonany ze stali nierdzewnej z bardzo ostrym ostrzem i ergonomicznie ukształtowaną drewnianą rękojeścią z 3 nitami. Nadaje się do codziennego użytku w kuchni do cięcia, obierania i krojenia. Nie wpływa na zapach i smak krojonej żywności. Po użyciu umyć i wysuszyć, przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Kolor | naturalny |
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 21 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Deska do krojenia serów z szufladą na noże marki Klarstein bambuswald sprawia, że goście będą zachwyceni! Precyzyjnie obrobiona deska bambusowa pomaga w przygotowaniu brunchu, przekąsek i specjałów serowych. W krojeniu pomogą Ci cztery specjalne noże. Deska do krojenia
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Noże ze stali damasceńskiej to narzędzia profesjonalnych szefów kuchni. Ich stal
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego –
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów
Nóż kuchenny z ostrzem o długości 14,5 cm jest szczególnie przydatny w kuchni do krojenia. Idealnie nadaje się do warzyw i owoców. Można nim łatwo pokroić duże brokuły lub kalafior, ale także mniejszy melon. Stanowi on złoty środek między małym nożem do obierania a dużym nożem
Mały nóż o długości ostrza 12 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Ostrza
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
Mały nóż o długości ostrza 8,9 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Mały nóż o długości ostrza 9,5 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego – dzięki temu połączenie jest
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów z atrakcyjnym wzornictwem
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 18 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Szerokich ostrzy można również używać jako łopatki –
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,7 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,5 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,4 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa
Nóż ma ostrze o długości 21 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w
Nóż ma ostrze o długości 24 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w