Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 380,80 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z ekologicznych plantacji małych plantatorów, oczekujcie wtedy prawdziwego rarytasu wśród herbat pełnych doskonałego smaku.
Produkt JAPAN KUKICHA BIO, 500g #523615 jest opisany kodem EAN 8596632241147.
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z
Może znacie ją jako 'dziką gęś' lub „herbatę z gałązek”. Kukicha jest naprawdę wyjątkowa, zarówno ze względu na swój niezwykły wygląd, jak i ekskluzywny smak. Kawałki łodyg i gałązek organicznie uprawianej, cieniowanej senchi zachwycą Was w filiżance subtelnym trawiastym
Może znacie ją jako 'dziką gęś' lub „herbatę z gałązek”. Kukicha jest naprawdę wyjątkowa, zarówno ze względu na swój niezwykły wygląd, jak i ekskluzywny smak. Kawałki łodyg i gałązek organicznie uprawianej, cieniowanej senchi zachwycą Was w filiżance subtelnym trawiastym
Może znacie ją jako 'dziką gęś' lub „herbatę z gałązek”. Kukicha jest naprawdę wyjątkowa, zarówno ze względu na swój niezwykły wygląd, jak i ekskluzywny smak. Kawałki łodyg i gałązek organicznie uprawianej, cieniowanej senchi zachwycą Was w filiżance subtelnym trawiastym
Może znacie ją jako 'dziką gęś' lub „herbatę z gałązek”. Kukicha jest naprawdę wyjątkowa, zarówno ze względu na swój niezwykły wygląd, jak i ekskluzywny smak. Kawałki łodyg i gałązek organicznie uprawianej, cieniowanej senchi zachwycą Was w filiżance subtelnym trawiastym
Może znacie ją jako 'dziką gęś' lub „herbatę z gałązek”. Kukicha jest naprawdę wyjątkowa, zarówno ze względu na swój niezwykły wygląd, jak i ekskluzywny smak. Kawałki łodyg i gałązek organicznie uprawianej, cieniowanej senchi zachwycą Was w filiżance subtelnym trawiastym
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z
Pod trzcinowym sitowiem u stóp wciąż aktywnego wulkanu, na wyspie z subtropikalnym klimatem. Tak rosną rośliny herbaty, z których powstała ta niekonwencjonalna, wyjątkowo smaczna i zdrowa herbata. Kukicha, to nie są klasyczne liści herbaty, ale pędy, łodygi i gałązki. Mimo, że
Może znacie ją jako 'dziką gęś' lub „herbatę z gałązek”. Kukicha jest naprawdę wyjątkowa, zarówno ze względu na swój niezwykły wygląd, jak i ekskluzywny smak. Kawałki łodyg i gałązek organicznie uprawianej, cieniowanej senchi zachwycą Was w filiżance subtelnym trawiastym
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z
Mówią „zobacz Neapol i umrzyj”. Ale my ośmielamy się powiedzieć „zobaczyć japoński Neapol i napić się herbaty”. Dokładnie tak nazywa się raj japońskich miłośników zielonej herbaty, prefektura Kagoshima. Tutejsza kukicha jest dobrze znana, ale jeśli dodatkowo pochodzi z
Japoński król cienistych ogrodów w jakości BIO. Zielona herbata o wyrafinowanym smaku, która oczaruje Was swoją miękkością, a jednocześnie silną intensywnością. Dzięki bogatemu kolorowi zyskała miano jadeitowej łzy. Nie bez powodu Gyokuro jest uważane za jedną z najlepszych
Na liście herbaty z patelnią? W przypadku wyjątkowej zielonej herbaty kamairicha zdecydowanie. Co więcej, alfą i omegą jest tu zastosowanie w produkcji ciężkiej żeliwnej patelni. Tak zwana „metoda chińska” lub smażenie liści na sucho jest dziś bardzo rzadka w Japonii. A sama
W dwóch słowach: bardzo dobra. Japońska sencha z tradycyjnej prefektury herbacianej zachwyci doświadczonych miłośników herbaty i przyjemnie zaskoczy tych, którzy rozpoczynają swoją przygodę z zieloną herbatą. Kwiecisty, łagodny, wreszcie słodkawy napar przyniesie orzeźwienie, które
Japoński Miyazaki jest nie tylko popularnym ośrodkiem turystycznym. Wyspę Kiusiu uwielbiają również eksperci od herbat zielonych. Bio Sencha jest typowym przykładem lokalnego produktu tradycyjnego. Doskonała herbata ze świeżym i lekkim smakiem nadaje się do picia przez cały dzień
Zapomnijcie o wszystkim, co wiecie o japońskich zielonych herbatach. Że sencha musi być cierpka na języku z trawiastym czy wręcz rybnym wydźwiękiem? W takim razie nie próbowaliście głęboko parzonej senchy fukamushi-cha, która bardziej przypomina gyukuro lub kabusechu. Liście z krzewów
Jadeitowa rosa stworzona przez mistrza w swoim fachu. Jest to luźne tłumaczenie wyrażenia Gyokuro Takumi. Nie ma wątpliwości, że japońscy mistrzowie herbaty należą do ścisłej czołówki w swojej dziedzinie. Jeśli znajdzie się jakiś sceptyk, szybko zmieni zdanie po skosztowaniu tego
Górzysta wyspa Kyushu słynie z najbardziej aktywnego wulkanu, gorących źródeł i bogatej historii, a także rozległych plantacji herbaty. Od stuleci dają światu listki o wspaniałym aromacie i smaku. Japan Gyokuro w jakości BIO jest jedną z najbardziej cenionych. Rośnie w cieniu mat
Zróżnicowany świat zielonych herbat z krainy wschodzącego słońca wciąż może zaskakiwać. Skosztujcie napoju, w którym doskonale łączy się tradycyjne mistrzostwo w produkcji najlepszych liści herbaty i rygorystyczne podejście naukowe. Japońska Gabalong krótko mówiąc, dobrze
Nie bać się eksperymentowania, docenić prawdziwą sztukę rzemiosła i dać światunowe doznania. Tak pokrótce można opisać wyzwanie, przed którym stanęli japońscymistrzowie herbaty, gdy zdecydowali się stworzyć absolutnie niezwykłą iwyjątkową czarną herbatę. Kraj, który słynie z
Zielone herbaty z Japonii są słusznie zaliczane do czołówki, a niniejsza Asenchiri sencha jest tego niezbitym dowodem. Wyśmienita herbata, której smak odzwierciedla doskonałą harmonię z naturą podczas uprawy i prawdziwą sztukę mistrzów herbaty podczas dalszej obróbki. Doznanie, które
Nie, nie pomyliliśmy się. Chociaż na obrazku tego nie widać, houjicha jestnaprawdę zieloną herbatą. I to nie lada jaką. Wyjątkowa, zaskakująca, łagodna,... Można tak bez końca wyliczać, jednak najlepiej będzie się o tym samemuprzekonać. Houjicha rośnie w doskonałej symbiozie z