Wśród najbardziej reprezentowanych marek są Orion, Tescoma, GRIZLY, Banquet, Westmark alebo Florina. Wszystkie marki
| | | | Młynek do bułki tartej jest odpowiedni do tarcia | twardego pieczywa, orzeszków, migdałów, twardych serów, | ziemniaków i warzyw. W podstawowym wyposażeniu tej | maszyny znajduje się bęben do tarcia pieczywa. |
| | | | Młynek z 5 nasadkami, który pomoże Ci łatwo przygotować | bułkę tartą, zmielić biszkopty, orzechy, migdały, | twardy piernik, ser lub ogórki na płatki. Posiada | stalowy korpus z nasadkami, mechanizm mielący
| | Blaszany pojemnik prostokątny z drewnianą pokrywą jest | odpowiedni do przechowywania bułki tartej. Pojemnik z | delikatnym dekorem serca jest nie tylko praktyczny, ale | sprawdzi się również jako ładna dekoracja wnętrza
| | | | Proste i bardzo stylowe rozwiązanie | problemu przechowywania świeżego | pieczywa,chleba, bułek, chałki lub | kołaczy. | Chlebak stalowy z drewnianymi elementami z | drewna
Aby Twój zestaw BLACK był kompletny, czeska marka Orion przygotowała dla Ciebie kolejny niezbędnik, który zrobi niezłe show. Przede wszystkim zachwycimy Twoje kuchenne królestwo.Praktyczne stylowe blaszane pudełko z pokrywką do przechowywania bułki tartej, które zawsze będziesz mieć
| Lubisz chrupiące, świeżo upieczone domowe bułki i nie chcesz ręcznie kształtować każdego kawałka? Wykrawacz profilowany pomoże Ci stworzyć klasyczne KAJSERKI, oszczędzając Ci mnóstwo pracy. | Z wyrośniętego ciasta formujesz bochenek i po prostu wycinasz na nim charakterystyczny
| | | | | Młynek z przystawką, który pomoże Ci w łatwy sposób | zetrzeć herbatniki, orzechy lub twarde pierniki. | Posiada korpus ze stali nierdzewnej z przystawką o | drobnej fakturze tarki, mechanizm
Owalny chlebak doskonale przyda się do przechowywania pieczywa. Chleb, bułki czy drożdżówki będą zabezpieczone przed osychaniem, powstawaniem pleśni czy siadaniem natrętnych owadów. Jest wykonany z naturalnego materiału. Po zdjęciu pokrywy pieczywo od razu można serwować na tacy
| | Worek na pieczywo, który posłuży do poprawnego | przechowywania chleba, rogalików, bułek, kołaczy, | makowców, itp. Zalecana temperatura do przechowywania | chleba to 20 do 25 stopni, wciąż aktualny jest sposób | naszych babć i
| Klasyczne foremki blaszane do większych bułek jak z czasów naszych babć, w których można upiec tradycyjne precle orzechowo-czekoladowe, delikatne ciasteczka, rogaliki waniliowe, rogaliki półkruche posmarowane kremem, ale można też oblać je czekoladą i zrobić własne praliny. | Przy
| | | | | Bułki z masłem, tosty i spaghetti można podać na | płytkim talerzu z uroczym motywem safari. Wybierz | się w przygodę z ciekawskimi zwierzętami z zoo i | porozmawiaj o zwierzętach z Afryki i nie tylko
| | | | | Bułkę z szynką, stek z ziemniakami puree lub | pokrojone owoce można podać na płytkim talerzu z | uroczym motywem farmy. Wybierz się na wyprawę ze | zwierzętami gospodarskimi, a podczas śniadania lub |