Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 9,12 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Country Life Sos sojowy Tamari 200 ml Tradycyjny japoński produkt, który podobnie jak shoyu służy do aromatyzowania potraw. W przeciwieństwie do Shoyu, Tamari ma bardziej wyrazisty smak, gęstszą konsystencję, ciemniejszy kolor i nie zawiera glutenu. Przechodzi też przez inny proces produkcyjny - powstaje podczas produkcji Misy. Ponieważ wydajność produkcji Tamari jest znacznie niższa niż w przypadku Shoyu, znajduje to odzwierciedlenie w wyższej cenie. Zawiera wysokiej jakości aminokwasy i mikroorganizmy. Składniki: soja (48,9%), woda, sól morska (13,8%), alkohol 1,6% (z trzciny cukrowej), substancja fermentująca (Aspergillus oryzae). Może zawierać śladowe ilości glutenu. Alergeny: soja Przechowywanie: w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Tamari to sos sojowy, który powstaje jako produkt uboczny przy produkcji pasty miso. W porównaniu do shoyu jest ciemniejszy, gęstszy i bardziej wyrazisty w smaku. Najlepiej sprawdzi się podczas przygotowywania zimnych dodatków, sosów i pikantnych dipów.
Country Life Sos sojowy Tamari BIO 200 ml | | Ten sos sojowy powstaje podczas produkcji Miso. Ponieważ wydajność produkcji Tamari jest znacznie niższa niż w przypadku Shoyu, znajduje to odzwierciedlenie w wyższej cenie. Zawiera wysokiej jakości aminokwasy i mikroorganizmy. | | Składniki: soja*
Country Life Sos sojowy Tamari 200 ml | | Tradycyjny japoński produkt, który podobnie jak shoyu służy do aromatyzowania potraw. W przeciwieństwie do Shoyu, Tamari ma bardziej wyrazisty smak, gęstszą konsystencję, ciemniejszy kolor i nie zawiera glutenu. | | Przechodzi też przez inny proces
Country Life Sos sojowy Tamari 500 ml | | Ten sos sojowy powstaje podczas produkcji Miso. Ponieważ wydajność produkcji Tamari jest znacznie niższa niż w przypadku Shoyi, znajduje to odzwierciedlenie w wyższej cenie. Zawiera wysokiej jakości aminokwasy i mikroorganizmy. | | Składniki: soja
Country Life Sos sojowy Tamari BIO 500 ml | | Ten sos sojowy powstaje podczas produkcji Miso. Ponieważ wydajność produkcji Tamari jest znacznie niższa niż w przypadku Shoyi, znajduje to odzwierciedlenie w wyższej cenie. Zawiera wysokiej jakości aminokwasy i mikroorganizmy. | | Składniki: soja*
Country Life Sos sojowy Shoyu 200 ml BIO | | W japońskim tłumaczeniu shoyu oznacza sos sojowy. Ten sos sojowy jest wytwarzany z soi, pszenicy i środka fermentującego (Aspergillus oryzae). Powstaje z mieszanki pokruszonych nasion soi, prażonej pszenicy i wody i przechodzi długi proces naturalnej
Country Life Sos sojowy Shoyu 200 ml | | Sos sojowy Shoyu. Tradycyjny japoński produkt do aromatyzowania potraw. Nie zawiera konserwantów, barwników ani innych dodatków chemicznych. | | W japońskim tłumaczeniu shoyu oznacza sos sojowy. Ten sos sojowy jest wytwarzany z soi, pszenicy i środka
Country Life Sos sojowy Shoyu BIO 500 ml | | W japońskim tłumaczeniu shoyu oznacza sos sojowy. Ten sos sojowy jest wytwarzany z soi, pszenicy i środka fermentującego (Aspergillus oryzae). Powstaje z mieszanki pokruszonych nasion soi, prażonej pszenicy i wody i przechodzi długi proces naturalnej
Country Life Sos sojowy Shoyu 500 ml | | Shoyu pochodzi z Chin i ma 2800 lat. Stopniowo rozprzestrzenił się w całej Azji Południowo-Wschodniej i jest obecnie tradycyjną częścią kuchni azjatyckiej. Nie ma on nic wspólnego ze zwykłym tanim „sosem sojowym”. Shoyu nie zawiera wzmacniaczy
Country Life Umeocet 500ml | | Nie jest to tak naprawdę ocet, ale produkt który powstaje jako produkt uboczny przy produkcji marynowanych śliwek - umeboshi. | Producent MUSO gwartantuje, że umeocet pomaga przy problemach z apetytem, niestrawności i zmęczeniu. | | Produkcja umeoctu: Umocet to płyn
Country Life Syrop Borówkowy 250 ml | | Wszystkie surowce do jego produkcji pochodzą wyłącznie z kontrolowanych upraw ekologicznych. | | | Składniki : cukier trzcinowy*, syrop ryżowy*, woda, zagęszczony sok borówkowy* (10%), syrop klonowy* | | *produkt kontrolowanego rolnictwa
Country Life Syrop z cykorii 250 ml | | Syrop z cykorii to płynny błonnik do słodzenia potraw i napojów. Syrop z cykorii jest wytwarzany z korzenia cykorii. Syrop nie zawiera glutenu, a dzięki wysokiej zawartości błonnika jest całkowicie wyjątkowym słodzikiem. Może być stosowany
Country Life Syrop z cykorii 874 ml | | Syrop z cykorii wytwarzany jest z korzenia cykorii. Z tego interesującego surowca otrzymywany jest rozpuszczalny błonnik inulina. Syrop jest naturalnie bezglutenowy (ale może zawierać śladowe ilości glutenu), a wysoka zawartość błonnika sprawia, że
Country Life Syrop Śliwkowy BIO 250 ml | | Pachnie i smakuje jak powidełko śliwkowe, ale ma konsystencję syropu. Nadaje się do przyprawiania słodkich potraw - knedli śliwkowych, owsianki śniadaniowej, budyniów. Dobrze komponuje się z przyprawami do piernika i orzechami. Dobrze komponuje
Country Life Syrop kukurydziany BIO 250 ml | | | Jeśli spotkałeś się z krytyką syropu kukurydzianego, to wiedz, że to zupełnie inny produkt - to wysokofruktozowy syrop kukurydziany (HFCS), który w XX wieku zaczął być stosowany głównie w USA we wszelkich możliwych produktach spożywczych
Country Life Syrop Daktylowy BIO 250 ml | | Przy wytwarzaniu syropu z daktyli wysuszone daktyle miesza się z wodą, miksuje, filtruje, a powstały sok jest zagęszczany do żądanej gęstości. Syrop daktylowy jest ciemny, pachnący, stosunkowo gęsty, o charakterystycznym smaku i dobrych
Country Life Syrop z agawy BIO 250 ml | | Syrop z agawy jest bardzo słodki, najsłodszy ze wszystkich syropów, słodszy nawet niż miód i cukier. Nadaje się do kuchni zimnej i gorącej. Doskonale nadaje się do owsianek, koktajli, puddingów, wypieków, czy do produkcji dżemów. Wystarczy
Country life Syrop klonowy Grade A BIO 250 ml | | Syrop klonowy o najwyższej jakości i delikatnym smaku. Idealnie nadaje się do dań na zimno. Tradycyjnie aromatyzuje naleśniki i racuchy, ale używaj go wszędzie tam, gdzie chcesz dodać jego specyficzny smak - owsianka śniadaniowa, desery,
Country Life Syrop żurawinowy BIO 250 ml | | Syrop żurawinowy ma bardzo przyjemny smak i aromat. Doskonale nadaje się do słodzenia owsianki i deserów, ale także napojów. Nie zawiera dodatku barwników ani konserwantów. | | Wszystkie surowce do jego produkcji pochodzą wyłącznie z produkcji
Country Life Syrop Daktylowy XXL BIO 874 ml | | Przy wytwarzaniu syropu z daktyli wysuszone daktyle miesza się z wodą, miksuje, filtruje, a powstały sok jest zagęszczany do żądanej gęstości. Syrop daktylowy jest ciemny, pachnący, stosunkowo gęsty o charakterystycznym smaku i dobrych
Country Life Mąka kukurydziana gruboziarnista 400 g | | Kukurydza to jedna z najbardziej dochodowych upraw na świecie. Z mąki kukurydzianej wypieka się chleb, w Meksyku robi się z niej tortille, w Austrii robi się z niej skwarki, a we Włoszech słynną polentę. Nawet Rumunia ma swoje
Country Life Syrop ryżowy BIO 250 ml | | Syrop ryżowy jest jasny, dość płynny i ma stosunkowo niską słodycz. Nadaje się do kuchni zimnej i gorącej. | | Zawiera 23% glukozy i 31% maltozy. | | Składniki : ryż* (80%), woda. | | Może zawierać śladowe ilości glutenu. | | *produkt kontrolowanego
Country Life Mąka migdałowa 250 g | | Mąka migdałowa wytwarzana jest z drobno zmielonych migdałów i dlatego jest świetnym bezglutenowym zamiennikiem klasycznej mąki. Można je również mieszać, dzięki temu potrway będą lżejsze i będą miały wyższą wartość odżywczą. Mąka
Country Life Mąka z tapioki 400 g | | | Klasyfikacja administracyjna: Mąka warzywna | Składniki: Skrobia z bulw manioku (Manihot esculenta) 100% | Kraj pochodzenia: Myanmar | Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. | | | Cechy i zalety: Mąka z tapioki to w zasadzie skrobia
Country Life Mąka kukurydziana drobna 400 g | | Kukurydza to jedna z najbardziej dochodowych upraw na świecie. Z mąki kukurydzianej wypieka się chleb, w Meksyku robi się z niej tortille, w Austrii robi się z niej skwarki, a we Włoszech słynną polentę. Nawet Rumunia ma swoje narodowe danie