Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 5,85 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Czekoladowy lizak z ruby czekolady serce 13 g Czekoladowy lizak w kształcie serca z czekolady ruby to słodki przysmak, który jest wykonany z wysokiej jakości czekolady ruby. Czekolada ruby jest specjalną odmianą czekolady, która charakteryzuje się intensywnym, soczystym smakiem i różowym kolorem. Lizak jest w kształcie serca, co czyni go idealnym prezentem dla bliskiej osoby na walentynki lub inną okazję. Składniki: miazga kakaowa 48,8%, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku , pełne mleko w proszku , cukier, emulgator: lecytyna sojowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy. Czekoladowy lizak w kształcie serca z czekolady ruby to słodki przysmak, który jest wykonany z wysokiej jakości czekolady ruby. Czekolada ruby jest specjalną odmianą czekolady, która charakteryzuje się intensywnym, soczystym smakiem i różowym kolorem. Lizak jest w kształcie serca, co czyni go idealnym prezentem dla bliskiej osoby na walentynki lub inną okazję.
Produkt Czekoladowy lizak z ruby czekolady serce 13 g #122517 ma przypisany kod EAN 8594205293364.
Kategoria | Czekolada, lizaki |
EAN | 8594205293364 |
Czekoladowy lizak z ruby czekolady serce 13 g Czekoladowy lizak w kształcie serca z czekolady ruby to słodki przysmak, który jest wykonany z wysokiej jakości czekolady ruby. Czekolada ruby jest specjalną odmianą czekolady, która charakteryzuje się intensywnym, soczystym smakiem i różowym
Czekoladziarnia Janek Lizak z mlecznej czekolady króliczek 13 g Czekoladowy lizak w kształcie króliczka to odpowiedź na to, jak nie pobrudzić rąk czekoladą. Z wysokiej jakości czekolady o smaku waniliowym. Bez aromatów i esencji. Ale z prawdziwą laską wanilii. Dzięki temu pachnie,
Czekoladowy lizak z mlecznej i gorzkiej czekolady gwiazda 23 g Z wysokiej jakości czekolady o smaku waniliowym, bez aromatów i esencji, ale z prawdziwych ziaren wanilii. Ta gwiazda pachnie, chrupie i jednocześnie powoli rozpływa się na języku. Skład : miazga kakaowa, masło kakaowe, mleko w
Czekoladowy lizak z gorzkiej i białej czekolady gwiazda 23 g Od jakościowej gorzkiej i słodkiej białej czekolady o smaku waniliowym, bez aromatów i esencji, ale z prawdziwych ziaren wanilii. Ta gwiazda pachnie, chrupie i jednocześnie powoli rozpływa się na języku. Skład : miazga kakaowa,
Czekoladowy lizak z mlecznej i gorzkiej czekolady gwiazda 23 g Wysoka jakość gorzkiej i delikatnej mlecznej czekolady o smaku waniliowym, bez aromatów i esencji, ale z prawdziwych ziaren wanilii. Ta gwiazda pachnie, chrupie i jednocześnie powoli rozpływa się na języku. Skład : miazga
Chokoládovna Janek Czekoladowy lizak Mikołaj 23 g Z wysokiej jakości czekolady o smaku waniliowym, bez aromatów i esencji, ale z prawdziwych ziaren wanilii. Pachnie, chrupi i jednocześnie powoli rozpływa się na języku. Nie zawiera glutenu ani oleju palmowego. Skład : miazga kakaowa, masło
Czekoladowy lizak Anioł 23 g Z wysokiej jakości czekolady o smaku waniliowym, bez aromatów i esencji, ale z prawdziwych ziaren wanilii. Pachnie, chrupi i jednocześnie powoli rozpływa się na języku. Skład : miazga kakaowa, masło kakaowe, mleko w proszku , cukier, emulgator: lecytyna
Czekoladziarnia Janek Czekoladowy lizak króliczek 21 g Lizak czekoladowy w kształcie królika to odpowiedź na to, jak uniknąć brudnych rąk od czekolady. Z wysokiej jakości czekolady o zapachu wanilii. Bez aromatów ani esencji. Ale z ziarenkami prawdziwej wanilii. Więc pachnie, trzeszczy i
Czekoladziarnia Janek Wielkanocny czekoladowy lizak jajko 29 g Wielkanocna delikatność do polizania? Spróbuj ten lizak wykonany z ulubionej mlecznej i białej czekolady. Dzieciom będzie smakować czekolada wzbogacona mlekiem. Składniki: CZEKOLADA MLECZNA: masa kakaowa 34%, masło
GRIZLY Czekolada belgijska różowa Ruby 500 g Klasyfikacja administracyjna : Piece czekoladowe Skład : cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgatory: lecytyna sojowa, kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy Min. % : kakao: 47,3%
Baton czekoladowy Healthyco Proteinella - biała czekolada 35 g Baton proteinowy zawiera 6 g białka, bez cukru i tłuszczu palmowego W batonie proteinowym nie znajdziesz nawet glutenu. Świetna przekąska o każdej porze dnia lub po treningu, ponieważ dostarcza organizmowi niezbędnych
Baton czekoladowy Healthyco Proteinella - czekolada / orzech 35 g Baton proteinowy zawiera 6 g białka, bez cukru i tłuszczu palmowego W batonie proteinowym nie znajdziesz nawet glutenu. Świetna przekąska o każdej porze dnia lub po treningu, ponieważ dostarcza organizmowi niezbędnych
GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka 500 g Klasyfikacja administracyjna : Wyroby czekoladowe Składniki : miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy Min. % : kakao: 54,5% (36,6% masła kakaowego i 19,4% odtłuszczonego proszku kakaowego); mleko: 0%;
GRIZLY Czekolada mleczna Grizlik 100 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa, oleinian poliglicerolu, polirycyny), aromat waniliowy. Może zawierać suszone orzechy. Kraj
GRIZLY Belgijska czekolada karmelowa 500 g Klasyfikacja administracyjna : Piece czekoladowe Składniki : cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku , karmelizowany cukier 1,5%, emulgatory: lecytyna sojowa, aromat, ekstrakt z papryki, naturalny
GRIZLY Czekolada gorzka Belgijska Belcoláde 500 g Klasyfikacja administracyjna: Piece czekoladowe Składniki: miazga kakaowa, masło kakaowe (35%) cukier, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy. Zawartość suchej masy kakaowej min. 55,5%. Kraj pochodzenia: Belgia
GRIZLY Czekolada gorzka 70% 500 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: miazga kakaowa, cukier, niskotłuszczowy proszek kakaowy, masło kakaowe, emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia:
GRIZLY Ciemna czekolada 60% 500 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: miazga kakaowa (UTZ-MB), cukier, masło kakaowe (UTZ-MB), niskotłuszczowe kakao w proszku (UTZ-MB), emulgator ( lecytyna sojowa ), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia: Republika
GRIZLY Czekolada mleczna 32% 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar. Zawartość miazgi kakaowej
GRIZLY Biała czekolada 29% 500 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , serwatka w proszku , laktoza , emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia:
GRIZLY Czekolada plantacyjna Grand Cru Bagua Nativo 81% 250 g Ta czekoladowa pyszność to prawdziwa uczta smakowa! Jest bowiem wyprodukowana z jednego z najstarszych i najwyższej jakości odmian kakaowca Criollo, z których jedna z odmian tego rzadkiego kakaowca rośnie w amazońskiej
Carla Mleczne języczki czekoladowe na Wielkanoc Lada 50 g Ulubione czekoladowe języczki z pysznej czekolady mlecznej z pięknym motywem wielkanocnym na opakowaniu. Składniki: Cukier, masło kakaowe, suszone mleko pełnotłuste i odtłuszczone, masa kakaowa, sucha serwatka, laktoza, emulgatory
Kredki mleczne T-Severka Choco 60 g Specjalne kredki czekoladowe, które są wykonywane ręcznie z wysokiej jakości belgijskiej czekolady najwyższej jakości. Kolorowe kredki są pyszne i sprawią, że dzieci będą bardzo chętnie je zjadać. Połączenie czekolady z kolorowym dekoreme wygląda
Czekoladziarnia Janek Czekoladowy baranek 35 g Z tym barankiem umilisz sobie Wielkanoc, a przy okazji stworzysz klasyczne uzależnienie od prawdziwej czekolady od JANKA. Ręcznie malowane, rzemieślnicze i naprawdę dobre. Dzięki nim spokojnie moglibyśmy mieć Wielkanoc przez cały rok