Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 149 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Nóż Hard Edge z długim prostym i gładkim ostrzem stosowany jest do porcjowania większych kawałków mięsa, jak również do krojenia mięsa surowego i pieczonego. Sprawdzi się do krojenia szynki, kiełbasy i innych wędlin, można nim również pokroić arbuza lub ananas. Wytrzymałe i perfekcyjnie ostre ostrze noża do porcjowania Fiskars Hard Edge ma długość 22 cm i jest stosunkowo szerokie. Ostrze noża Fiskars Hard Edge wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej i zaostrzono za pomocą specjalnej technologii LZR-EDGE™. Dzięki temu noże zachowują swoją ostrość 4x dłużej od innych. Doskonale ergonomiczna rączka noża Hard Edge została pokryta materiałem Softouch™ z wzorem trójwymiarowym na powierzchni, co zapewnia bezpieczny i wygodny chwyt. Nóż łatwo utrzymać w czystości, można go myć w zmywarce. W razie takiej potrzeby można go naostrzyć za pomocą ostrzałki lub osełki.
Ten produkt należy do kategorii Noże ze stali nierdzewnej, znajduje się w ofercie marki Fiskars, można go znaleźć w e-sklepie 4home.pl.
Produkt Fiskars 1051760 nóż do porcjowania Hard Edge, 22 cm jest oznaczony kodem EAN 6424002011033.
Kategoria | Noże ze stali nierdzewnej |
Marka | Fiskars |
Sklep internetowy | 4home.pl |
EAN | 6424002011033 |
| | | | Nóż Hard Edge z długim prostym i gładkim ostrzem | stosowany jest do porcjowania większych kawałków mięsa, | jak również do krojenia mięsa surowego i pieczonego. | Sprawdzi się do krojenia szynki, kiełbasy i
| | | | Nóż Fiskars Hard Edge z długim, cienkim, elastycznym | ostrzem jest doskonałym pomocnikiem podczas filetowania | ryb, krojenia dużych kawałków szynki, rostbefu, | kiełbasy i innych potraw wymagających delikatnego i |
| | | | Małe noże w kuchni są również bardzo potrzebne. Nóż | Fiskars z serii Hard Edge z prostym ostrzem o długości | 9 cm i ostrym końcem jest doskonały do obierania i | krojenia mniejszych warzywa i owoców. Doskonale |
| | | | Nóż z ostrzem ząbkowanym, które doskonale sprawdza się | do krojenia chleba lub pieczywa z twardą skórką. Ostrze | noża wykonane jest z mocnej płyty ze stali nierdzewnej. | Ostrze zostało wykonane w rewolucyjnej
| | Praktyczny nóż uniwersalny średniej wielkości jest | odpowiedni do krojenia żywności. Ostrze noża wykonane | jest z mocnej płyty ze stali nierdzewnej. Ostrze | zostało wykonane w rewolucyjnej technologii LZR-EDGE. | Dzięki temu
| | Praktyczny mały nóż uniwersalny odpowiedni do krojenia | różnego rodzaju mniejszych produktów. Nóż kucharski | Fiskars Hard Edge, który ma gładkie ostrze o długości | 14 cm pozwoli Ci łatwo pokroić warzywa, owoce, twardsze |
| | Duży nóż uniwersalny doskonały do krojenia dużych | produktów. Ostrze noża wykonane jest z mocnej płyty ze | stali nierdzewnej. Ostrze zostało wykonane w | rewolucyjnej technologii LZR-EDGE. Dzięki temu nóż | zachowuje ostrość 4
| | | | Nóż Santoku pochodzi z Azji. Jego ostrze jest zwykle | krótsze niż noża kuchennego, a także ma znacznie inną | geometrię. W tłumaczeniu słowo Santoku oznacza „nóż | trzech cnót”. Niska waga, cienkie ostrze i
| | Nóż do krojenia z wysokiej jakości stali nierdzewnej z | ergonomicznie wyprofilowaną rączką z powierzchnią | antypoślizgową, zapewniającą wygodny chwyt. Długość | ostrza 15 cm
| | | | Nóż wielofunkcyjny do okrajania z serii Fiskars | Functional Form™, który dzięki swojemu ostrzu o | długości 11 cm doskonale nadaje się do krojenia owoców | i warzyw. | | | |
| | | | Śniadaniowy nóż wielofunkcyjny posiada ostrze piłowe, | jest zatem doskonały do krojenia żywności ze skórką. | Sprawdzi się również jako nóż stołowy. | | | | ROYAL - POZWÓL SOBIE NA
Rękojeść i ostrze noża GrandCHEF są połączone gładko i bez nierówności - przejście jest płynne. Uchwyt noża został wykonany w taki sposób, aby krojenie każdego produktu przebiegało szybko, wygodnie i bezpiecznie. Nóż został wykuty z wysokiej jakości stali nierdzewnej
| Japoński nóż do porcjowania jest jednym z podstawowych elementów wyposażenia japońskich kucharzy, a dzięki doskonałej geometrii jest przeznaczony do precyzyjnego odkostniania i oddzielania mięsa, czyszczenia i porcjowania krewetek, deglasowania, patroszenia czy czyszczenia papryki
Wykonany ze stali nierdzewnej, idealny do codziennego użytku. Łatwo pokroi każde mięso. Lustrzana powierzchnia nadaje nowoczesnego designu. .=
Tasak do mięsa z wysokiej jakości stali nierdzewnej docenisz podczas porcjowania mięsa z kością. Doskonale trzyma się w ręku. Przeznaczony jest do oddzielania i dzielenia mięsa. W porównaniu z nożami tasak jest przystosowany do rąbania mięsa z kością – jego konstrukcja jest
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Ostrza
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
| | Nóż do chleba AZZA stanie się nieodłączną częścią | każdego domu. Został wykonany z jednego kawałka | najwyższej klasy stali nierdzewnej, posiada wytrzymałe | i precyzyjne ostrze oraz ergonomiczną rączkę z | solidnymi nitami
| | Praktyczny nóż z wysokiej jakości stali nierdzewnej z | ergonomicznie wyprofilowaną rączką z powierzchnią | antypoślizgową, zapewniającą wygodny chwyt. Długość | ostrza 9,5 cm
Noże zostały wykute z jednej sztuki wysokiej jakości stali nierdzewnej. Posiadają wyjątkowo wytrzymałe ostrze oraz ergonomiczny uchwyt z masywnymi nitami. Gwarancja 10- letnia
Noże zostały wykute z jednej sztuki wysokiej jakości stali nierdzewnej. Posiadają wyjątkowo wytrzymałe ostrze oraz ergonomiczny uchwyt z masywnymi nitami. Gwarancja 10- letnia
| | | | Nóż santoku z wysokiej jakości stali nierdzewnej z | ergonomicznie wyprofilowaną rączką z powierzchnią | antypoślizgową, zapewniającą wygodny chwyt. Kształt | noża wywodzi się z kształtów noży japońskich