Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 71,99 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Wysokiej jakości nóż z bardzo ostrym ostrzem i ergonomicznie ukształtowanym uchwytem do maksymalnego efektu i bezpiecznego użytkowania. Nie wpływa na zapach i smak krojonej żywności Po użyciu umyć i wysuszyć, przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Materiał: stal nierdzewna/drewno pakka.
Kolor | czarny |
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego – dzięki temu połączenie jest
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów z atrakcyjnym wzornictwem
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Ostrza
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Noże ze stali damasceńskiej to narzędzia profesjonalnych szefów kuchni. Ich stal
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Ekskluzywne precyzyjne noże wzorowane na modelu japońskim: ręcznie szlifowana seria noży Alpha-Royal Japanese marki Zelity Infinity by Klarstein spełnia wysokie wymagania każdej sztuki kulinarnej.Zakrzywione ostrze składa się łącznie z 67 warstw, ułożonych jedna na drugiej, z wysokiej
Ekskluzywne noże precyzyjne w japońskim stylu: Ręcznie szlifowane noże Alpha-Royal Japanese od Zelite Infinity by Klarstein spełniają wysokie standardy każdej sztuki kulinarnej. Łącznie 67 warstw tworzy opalizujące ostrza jako wysokiej jakości nakładki z japońskiej stali
Idealne noże dla kucharzy hobbystów, profesjonalistów w kuchni i każdego, kto lubi ostre rzeczy! Seria noży Comfort Pro Zelite Infinity by Klarstein łączy w sobie ekstremalną ostrość, wysoką jakość i łatwość obsługi z pięknym wyglądem i sprawia, że krojenie, siekanie czy
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 21 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego –
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów
Nóż kuchenny z ostrzem o długości 14,5 cm jest szczególnie przydatny w kuchni do krojenia. Idealnie nadaje się do warzyw i owoców. Można nim łatwo pokroić duże brokuły lub kalafior, ale także mniejszy melon. Stanowi on złoty środek między małym nożem do obierania a dużym nożem
Mały nóż o długości ostrza 12 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Mały nóż o długości ostrza 8,9 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Mały nóż o długości ostrza 9,5 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 18 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Szerokich ostrzy można również używać jako łopatki –
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,7 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Trzymaj okruszki pod kontrolą. Deska do krojenia chleba z drewna tekowego jest ważnym elementem każdej kuchni. Podczas krojenia chleba okruszki spadają na tackę pod drewnianą kratką, którą można w razie potrzeby wyjąć, żeby wysypać okruszki. .= | | Drewno tekowe jest odporne na wilgoć
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,5 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej