Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 36,99 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Nierdzewne foremki do przygotowywania tradycyjnego czeskiego trdelnika marki Orion. Na foremki nawija się drożdżowe ciasto, które po wyrośnięciu piecze się. Smaczne i pachnące domowe trdelniki są doskonałym smakołykiem podawanym na uroczystościach czy rodzinnych spotkaniach. W zestawie znajdują się dwie foremki.
Produkt Orion Forma na trdelnik, 2 szt jest oznaczony kodem EAN 8592381146191.
Nierdzewne foremki do przygotowywania tradycyjnego czeskiego trdelnika marki Orion. Na foremki nawija się drożdżowe ciasto, które po wyrośnięciu piecze się. Smaczne i pachnące domowe trdelniki są doskonałym smakołykiem podawanym na uroczystościach czy rodzinnych spotkaniach. W
Forma na trdelnik - ciasto kominowe. Doskonała do łatwego przygotowania tradycyjnych trdelników domowych. Dwie formy w kształcie walców z żaroodpornymi uchwytami i stojakiem umożliwiają łatwe nawijanie, rozwałkowanie, wyrośnięcie ciasta i równomierne opieczenie. Forma jest wykonana
| | Wysokiej jakości forma do pieczenia to nieodzowny | element każdej kuchni. Forma na12 muffinek ucieszy | wszystkie gospodynie domowe, gdyż ich pieczenie staje | się coraz popularniejsze. | | | | Forma do
| Zaproś swoich małych przyjaciół i urządź podwieczorek, na którym nie może zabraknąć pysznych lodów. Forma do lodów pomoże przygotować orzeźwiające smakołyki z owoców, twarogu i śmietany. 1 forma o średnicy 5,5 cm i wysokości 8 cm
| | Silikonowa forma na muffinki - na 12 szt. Jest lekka i | ma powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie | przypieka i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - | odporny na temperatury od -40°C do +220°C
| | Silikonowa forma na muffinki - na 12 szt. Jest lekka i | ma powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie | przypieka i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - | odporny na temperatury od -40°C do +220°C
| | | | Forma na babkę z 2 wyjmowanymi dnami została wyposażona | w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie korpusów, | tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia słodkiego | pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do
| | | | Forma na babkę z 2 wyjmowanymi dnami została wyposażona | w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie korpusów, | tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia słodkiego | pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do
| Forma silikonowa, dzięki której wyczarujesz czekoladowe smakołyki w kształcie serduszek. Forma jest odporna na wysokie temperatury (od -40°C do +220°C), nie absorbuje smaków ani zapachów z wykorzystanych składników. Można ją również zastosować jako formę na lód lub do pieczenia
| | | | Forma na babkę z 2 wyjmowanymi dnami została wyposażona | w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie korpusów, | tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia słodkiego | pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do
| Tabletka - wkład do osuszacza doskonale nadaje się jako wymienny wkład do osuszacza Orion, ale jest uniwersalna i pasuje do innych powszechnie dostępnych osuszaczy, gdzie pobiera wilgoć z powietrza i gromadzi ją w zbiorniku. Powietrze przepływa wokół tabletki, a wydajność osuszania
| | | | Komplet foremek z powłoką nieprzywierającą jest | odpowiedni do pieczenia słodkich i słonych mini | kołaczy. Zestaw zawiera 6 szt. foremek. Formy do | pieczenia z powierzchnią nieprzywierającą staną się |
Komplet foremek z powłoką nieprzywierającą jest odpowiedni np. do pieczenia koszyczków. Zestaw zawiera 6 szt. foremek. Formy do pieczenia z powierzchnią nieprzywierającą staną się niezbędnym pomocnikiem w każdej kuchni.Powierzchnia nieprzywierająca jest wysoce wytrzymała i łatwa
Dwie formy na minibabkę. Formy silikonowe do pieczenia babek. Ciasto w silikonowej formie nie przypala się. Łatwo je myć w zmywarce. Są przeznaczone do korzystania w piekarnikach gazowych i elektrycznych oraz w kuchence mikrofalowej. Można je stosować również w lodówce i zamrażalce
| | | | Forma silikonowa do ciasteczek pozwala na upieczenie 20 | sztuk wyśmienitych drobnych ciastek. Forma jest | odporna na wysokie temperatury od -40°C do +230°C, nie | absorbuje smaków ani zapachów z wykorzystanych |
| | Forma przesuwna do tortów o różnej wielkości. Kształt | prostokąta. Wystarczy wyłącznie jedna forma, by móc | upiec nawet kilkupiętrowe torty. Prostokąt o szerokości | 20-38 cm, długość 24-46 cm
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, a z klamrą do otwierania/rozsuwania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o średnicy 24 cm jest wyposażona w wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia korpusu
| | Forma przesuwna do tortów o różnej wielkości. Ma | okrągły kształt. Wystarczy wyłącznie jedna forma, by | móc upiec nawet kilkupiętrowe torty. Wymiary: średnica | 15-30 cm
| Formy ocynowane klasyczne rozwiązanie, a modele z klamrą do otwierania/rozszerzania formy są bardzo popularne wśród amatorów czy entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta ocynowana forma o średnicy 18 cm ma wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia klasycznego biszkoptu, spodu
| | | | Zestaw 2 sztuk szklanych pojemników na przyprawy z | wieczkiem ze stali nierdzewnej to typowy pomocnik | podczas doprawiania potraw. Podstawą jest mielony | pieprz i sól, którego nie może zabraknąć na żadnym |
| Ocynkowane formy to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 27 cm jest idealna do pieczenia ciast z kratką, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w wersji z bekonem
| Forma tworzy 12 ciekawych dekoracyjnych kostek lodu, nawet z nadrukowanymi kropkami na górze, tak jak w przypadku kostek do gry. Łatwa do wyjęcia z formy. Wymiary kostki 3 x 3 x 3 cm. | Toleruje wysokie temperatury (od -40°C do +220°C)
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 30 cm jest idealna do pieczenia kruchych ciast kratkowanych, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w
| Klasyczne czeskie foremki w kształcie uroczego bałwanka, w których można upiec tradycyjne orzechowo-czekoladowe precle, delikatne madeleines, ciasteczka półkruche, ale można też oblać je czekoladą i zrobić własne świąteczne praliny. | Przy pieczeniu mniej tłustych ciast zalecamy