Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 33,99 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, a z klamrą do otwierania/rozsuwania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o średnicy 24 cm jest wyposażona w wyjmowane dno. Może być używana do pieczenia korpusu biszkoptowego, spodu do sernika, pikantnego nadzienia lub do stworzenia deseru bez pieczenia. Forma nadaje się do piekarników elektrycznych, gazowych i na gorące powietrze i może wytrzymać temperaturę do 230°C. Po użyciu można ją umyć w normalny sposób, ciepłą wodą z detergentem, a następnie pozostawić do wyschnięcia i przechowywać. Jeśli ciasto lub nadzienie jest bardziej przyrumienione, wystarczy pozostawić formę do odsączenia.
Produkt Orion Forma ocynkowana do ciasta, 24 cm jest opisany kodem EAN 5902882000572.
Kategoria | Pieczenia |
EAN | 5902882000572 |
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, a z klamrą do otwierania/rozsuwania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o średnicy 24 cm jest wyposażona w wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia korpusu
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| Ocynkowane formy to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 27 cm jest idealna do pieczenia ciast z kratką, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w wersji z bekonem
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| Ocynkowane formy z pokrywką to uświęcony tradycją klasyk, a modele z klamrą do otwierania/rozszerzania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta blaszana forma o średnicy 16,5 cm ma wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia
| | Okrągła forma do pieczenia tart, niskich ciast posiada | powierzchnię nieprzywierającą, która zabrania | przypiekaniu, nawet przy użyciu minimalnej ilości | tłuszczu. Upieczoną smakołyk wystarczy lekko wyjąć z | formy
| Forma do ciasta lub tortu (po częściowym wypełnieniu) z powierzchnią nieprzywierającą PFLUON do pieczenia ciast biszkoptowych, ucieranych i drożdżowych. Materiał: aluminium z powłoką w kolorze miedzi - podwójna powierzchnia nieprzywierająca wewnątrz, natryskiwana na zewnątrz
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 30 cm jest idealna do pieczenia kruchych ciast kratkowanych, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w
| Odlewana aluminiowa forma do pieczenia MAJESTIC Rosetta o średnicy 24,5 cm z powierzchnią nieprzywierającą nadaje się do pieczenia ciast ucieranych, drożdżowych i biszkoptowych. Nadaje się do piekarników elektrycznych, gazowych i z termoobiegiem. | Specyfikacja techniczna i
| Forma do ciasta - praktyczne akcesorium do pieczenia. Ułatwia pieczenie - łatwa obsługa. Wykonana z bardzo wytrzymałej stali węglowej, odpowiedniej do kontaktu z żywnością. Odporna na duże różnice temperatur: od -60°C do 230°C bez zmiany właściwości. Można używać w piekarniku
| Praktyczna forma do ciast Lamart Bonte do przygotowywania słodkich i wytrawnych ciast. Wytrzymuje temperatury od 60 do 230°C bez zmiany właściwości i parametrów technicznych. Forma może być używana w piekarniku, ale nadaje się również do lodówki. | Powierzchnia nieprzywierająca
Domowi piekarze i cukiernicy docenią regulowaną formę ze stali nierdzewnej, zarówno do pieczenia ciast i tortów o średnicy 16-30 cm, jak i do przygotowywania tortów wielopoziomowych. Wewnątrz znajdują się cyfry wskazujące wybraną średnicę. Formę wystarczy nasmarować olejem i
| | | | Forma ze zdejmowalnym dnem sprawdzi się do pieczenia | słonych i słodkich przekąsek. Można ją stosować do | 230°C . Do pieczenia korpusu okrągłego lub w kształcie | serca. Wyprofilowane zdejmowane dno można
Forma silikonowa do ciasta ze szklanym dnem zapewni pieczenie i natychmiastowe serwowanie na stół. Po upieczeniu formę należy po prostu otworzyć, a wypiek podawać na szklanym dnie. Zaletą w porównaniu z formą wykonaną w całości ze silikonu.Materiał: silikon / szkło
| | Forma do pieczenia minimuffinek z wysokiej jakości | powierzchnią nieprzywierającą, która zapobiega | przypiekaniu nawet przy użyciu minimalnej ilości | tłuszczu. Gotowe wypieki można łatwo wyjąć z formy. Do | pieczenia można
| | Forma do pieczenia babki pomoże przygotować dla | rodziny czy gości pyszną babkę podawaną do kawy. Forma | posiada powierzchnię nieprzywierającą, która zabrania | przypiekaniu nawet przy użyciu minimalnej ilości | tłuszczu
| Forma do pieczenia pomoże Ci stworzyć piękne ciasta, babeczki, wytrawne smakołyki, ale także w ciekawy sposób zaserwować dodatki
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, bardzo popularny wśród świątecznych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o wymiarach 31 x 12 x 7 cm została zaprojektowana do pieczenia tradycyjnego biszkoptu, keksu, makowca, chleba bananowego, a także domowego chleba na
| | Forma sarni grzbiet z powłoką nieprzywierającą PFLUON | do pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | Materiał: aluminium w kolorze miedzi - wewnątrz | podwójna powłoka nieprzywierającą, zewnątrz lakier Jest | odporna
Forma silikonowa do ciasta ze szklanym dnem zapewni pieczenie i natychmiastowe serwowanie na stół. W pełni zastępuje tradycyjne formy metalowe. Po upieczeniu formę należy po prostu otworzyć, a wypiek podawać na szklanym dnie. Zaletą w porównaniu z formą wykonaną w całości ze
Forma do ciasta - praktyczne akcesorium do pieczenia. Ułatwia pieczenie - łatwa obsługa. Wykonana z bardzo wytrzymałej stali węglowej, odpowiedniej do kontaktu z żywnością. Odporna na duże różnice temperatur: od -60°C do 230°C bez zmiany właściwości. Można używać w piekarniku
| Forma silikonowa do rogalików,dzięki której pieczenie tych smakołyków sprawi Ci przyjemność! Dzięki tym formom Twoje ciasteczka będą identyczne bez czasochłonnych starań. Dzięki silikonowemu materiałowi