Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 29 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Ocynkowane formy z pokrywką to uświęcony tradycją klasyk, a modele z klamrą do otwierania/rozszerzania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta blaszana forma o średnicy 16,5 cm ma wyjmowane dno. Może być używana do pieczenia klasycznego korpusu na ciasto, biszkoptowego spodu do sernika, pikantnego nadzienia lub do stworzenia deseru bez pieczenia. Forma nadaje się do piekarników elektrycznych, gazowych i na gorące powietrze i może wytrzymać temperaturę do 230°C. Po użyciu można ją umyć w normalny sposób, ciepłą wodą z detergentem, a następnie pozostawić do wyschnięcia i przechowywać. Jeśli ciasto lub nadzienie jest bardziej przyrumienione, wystarczy pozostawić formę do wyschnięcia.
Produkt Orion Forma do ciasta ocynkowana, 16,5 x l jest oznaczony kodem EAN 5902882002866.
Kategoria | Pieczenia, Pokrywki |
EAN | 5902882002866 |
| Ocynkowane formy z pokrywką to uświęcony tradycją klasyk, a modele z klamrą do otwierania/rozszerzania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta blaszana forma o średnicy 16,5 cm ma wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, a z klamrą do otwierania/rozsuwania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o średnicy 24 cm jest wyposażona w wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia korpusu
| Ocynkowane formy to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 27 cm jest idealna do pieczenia ciast z kratką, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w wersji z bekonem
| Forma do ciasta z pokrywką łączy w sobie 3 funkcje - pieczenie, przechowywanie i przenoszenie. Klasyczna forma do ciasta wyposażona jest w powierzchnię nieprzywierającą, otwieraną za pomocą klamry. Zawiera plastikową pokrywkę z uchwytem do przenoszenia i ochrony ciasta przed owadami
| | Okrągła forma do pieczenia tart, niskich ciast posiada | powierzchnię nieprzywierającą, która zabrania | przypiekaniu, nawet przy użyciu minimalnej ilości | tłuszczu. Upieczoną smakołyk wystarczy lekko wyjąć z | formy
| | Forma sarni grzbiet z powłoką nieprzywierającą PFLUON | do pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | Materiał: aluminium w kolorze miedzi - wewnątrz | podwójna powłoka nieprzywierającą, zewnątrz lakier Jest | odporna
Forma silikonowa do ciasta ze szklanym dnem zapewni pieczenie i natychmiastowe serwowanie na stół. Po upieczeniu formę należy po prostu otworzyć, a wypiek podawać na szklanym dnie. Zaletą w porównaniu z formą wykonaną w całości ze silikonu.Materiał: silikon / szkło
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| Forma do ciasta lub tortu (po częściowym wypełnieniu) z powierzchnią nieprzywierającą PFLUON do pieczenia ciast biszkoptowych, ucieranych i drożdżowych. Materiał: aluminium z powłoką w kolorze miedzi - podwójna powierzchnia nieprzywierająca wewnątrz, natryskiwana na zewnątrz
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 30 cm jest idealna do pieczenia kruchych ciast kratkowanych, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, bardzo popularny wśród świątecznych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o wymiarach 31 x 12 x 7 cm została zaprojektowana do pieczenia tradycyjnego biszkoptu, keksu, makowca, chleba bananowego, a także domowego chleba na
| Forma do pieczenia pomoże Ci stworzyć piękne ciasta, babeczki, wytrawne smakołyki, ale także w ciekawy sposób zaserwować dodatki
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
Forma silikonowa do ciasta ze szklanym dnem zapewni pieczenie i natychmiastowe serwowanie na stół. W pełni zastępuje tradycyjne formy metalowe. Po upieczeniu formę należy po prostu otworzyć, a wypiek podawać na szklanym dnie. Zaletą w porównaniu z formą wykonaną w całości ze
| | Forma na SARNI GRZBIET pomoże Ci przygotować klasyczne | ciasto, jak również pasztety, salceson, galaretę, czy | domowy chleb. Można w niej przygotować potrawę, | schłodzić w lodówce i serwować. Jest odpowiednia do | wszystkich
Domowi piekarze i cukiernicy docenią regulowaną formę ze stali nierdzewnej, zarówno do pieczenia ciast i tortów o średnicy 16-30 cm, jak i do przygotowywania tortów wielopoziomowych. Wewnątrz znajdują się cyfry wskazujące wybraną średnicę. Formę wystarczy nasmarować olejem i
| | Forma na chleb. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | Forma na chleb. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
Forma do ciasta - praktyczne akcesorium do pieczenia. Ułatwia pieczenie - łatwa obsługa. Wykonana z bardzo wytrzymałej stali węglowej, odpowiedniej do kontaktu z żywnością. Odporna na duże różnice temperatur: od -60°C do 230°C bez zmiany właściwości. Można używać w piekarniku
| Forma do pieczenia pomoże Ci stworzyć piękne ciasta, babeczki, wytrawne smakołyki, ale także w ciekawy sposób zaserwować dodatki. Okrągły kształt. Wymiary: średnica 6 i 9 cm
| Podłużna forma do pieczenia słodkich i pikantnych potraw z zaokrąglonym dnem, do przygotowywania pasztetów, galaretek itp. Materiał: powierzchnia cynowana. | Można używać w piekarniku do 230°C
| | Forma na kołacz pomoże Ci stworzyć różne ciasta, | kołacze, jak również pizzę. Można w niej przygotować | potrawę, schłodzić w lodówce i serwować. Jest | odpowiednia do wszystkich typów piekarników. Jest | wytrzymała na