Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 59 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Domowi piekarze i cukiernicy docenią regulowaną formę ze stali nierdzewnej, zarówno do pieczenia ciast i tortów o średnicy 16-30 cm, jak i do przygotowywania tortów wielopoziomowych. Wewnątrz znajdują się cyfry wskazujące wybraną średnicę. Formę wystarczy nasmarować olejem i oprószyć mąką, a następnie umieścić na papierze do pieczenia na płaskiej blasze do pieczenia. Po upieczeniu ciasto można wypełnić gęstszym kremem, owocami, żelatyną itp. Po ostygnięciu i zastygnięciu nadzienia ostrożnie odciąć boki i wyjąć formę, otwierając ją. Forma utrzymuje pożądany kształt dzięki paskowi blokującemu z boku.Po użyciu można ją umyć w ciepłej wodzie z detergentem. Formę można przechowywać w szufladzie, gdzie nie będzie zajmować tak dużo miejsca, gdy będzie mniejsza.
Produkt orion Wysuwana forma do ciasta ze stali nierdzewnej, regulowana, 30 cm ma przypisany kod EAN 8592381180669.
Kategoria | Pieczenia |
EAN | 8592381180669 |
Domowi piekarze i cukiernicy docenią regulowaną formę ze stali nierdzewnej, zarówno do pieczenia ciast i tortów o średnicy 16-30 cm, jak i do przygotowywania tortów wielopoziomowych. Wewnątrz znajdują się cyfry wskazujące wybraną średnicę. Formę wystarczy nasmarować olejem i
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 30 cm jest idealna do pieczenia kruchych ciast kratkowanych, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w
| | Okrągła forma do pieczenia tart, niskich ciast posiada | powierzchnię nieprzywierającą, która zabrania | przypiekaniu, nawet przy użyciu minimalnej ilości | tłuszczu. Upieczoną smakołyk wystarczy lekko wyjąć z | formy
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, a z klamrą do otwierania/rozsuwania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o średnicy 24 cm jest wyposażona w wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia korpusu
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| Forma do ciasta lub tortu (po częściowym wypełnieniu) z powierzchnią nieprzywierającą PFLUON do pieczenia ciast biszkoptowych, ucieranych i drożdżowych. Materiał: aluminium z powłoką w kolorze miedzi - podwójna powierzchnia nieprzywierająca wewnątrz, natryskiwana na zewnątrz
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| | | | | Wałek ze stali nierdzewnej bez uchwytów jest | szczególnie popularny wśród piekarzy i cukierników. | Dzięki gładkiemu materiałowi ciasto prawie się nie | klei i jest doskonały do pracy. Dzięki
| Ocynkowane formy to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 27 cm jest idealna do pieczenia ciast z kratką, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w wersji z bekonem
Forma silikonowa do ciasta ze szklanym dnem zapewni pieczenie i natychmiastowe serwowanie na stół. Po upieczeniu formę należy po prostu otworzyć, a wypiek podawać na szklanym dnie. Zaletą w porównaniu z formą wykonaną w całości ze silikonu.Materiał: silikon / szkło
| | | | Regulowana forma na tort okrągły DELÍCIA o średnicy od | 16 cm do 30 cm. Rozciągnij formę do wymaganej | wielkości, obejmę metalową przesuń na ok. 2 cm od | wolnego końca. Stosuj bardziej gęste i mniej płynne |
| Forma do pieczenia pomoże Ci stworzyć piękne ciasta, babeczki, wytrawne smakołyki, ale także w ciekawy sposób zaserwować dodatki
| | Forma sarni grzbiet z powłoką nieprzywierającą PFLUON | do pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | Materiał: aluminium w kolorze miedzi - wewnątrz | podwójna powłoka nieprzywierającą, zewnątrz lakier Jest | odporna
Forma silikonowa do ciasta ze szklanym dnem zapewni pieczenie i natychmiastowe serwowanie na stół. W pełni zastępuje tradycyjne formy metalowe. Po upieczeniu formę należy po prostu otworzyć, a wypiek podawać na szklanym dnie. Zaletą w porównaniu z formą wykonaną w całości ze
Forma do ciasta - praktyczne akcesorium do pieczenia. Ułatwia pieczenie - łatwa obsługa. Wykonana z bardzo wytrzymałej stali węglowej, odpowiedniej do kontaktu z żywnością. Odporna na duże różnice temperatur: od -60°C do 230°C bez zmiany właściwości. Można używać w piekarniku
| Podłużna forma do pieczenia słodkich i pikantnych potraw z zaokrąglonym dnem, do przygotowywania pasztetów, galaretek itp. Materiał: powierzchnia cynowana. | Można używać w piekarniku do 230°C
| | Forma na kołacz pomoże Ci stworzyć różne ciasta, | kołacze, jak również pizzę. Można w niej przygotować | potrawę, schłodzić w lodówce i serwować. Jest | odpowiednia do wszystkich typów piekarników. Jest | wytrzymała na
| Forma do ciasta z pokrywką łączy w sobie 3 funkcje - pieczenie, przechowywanie i przenoszenie. Klasyczna forma do ciasta wyposażona jest w powierzchnię nieprzywierającą, otwieraną za pomocą klamry. Zawiera plastikową pokrywkę z uchwytem do przenoszenia i ochrony ciasta przed owadami
| | Forma na BABKĘ w tradycyjnym kształcie. Jest lekka i ma | powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie przypieka | i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - odporny | na temperatury od -40°C do +220°C. Można ją myć w |
| | Forma na SARNI GRZBIET pomoże Ci przygotować klasyczne | ciasto, jak również pasztety, salceson, galaretę, czy | domowy chleb. Można w niej przygotować potrawę, | schłodzić w lodówce i serwować. Jest odpowiednia do | wszystkich
| | Forma na BABKĘ w tradycyjnym kształcie. Jest lekka i ma | powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie przypieka | i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - odporny | na temperatury od -40°C do +220°C
| | Forma na chleb. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C