Najpopularniejsze marki oferujące te produkty to m.in GRIZLY a Auga. Wszystkie marki
Auga Soczewica brązowa bez zalewy BIO 150 g Soczewica brązowa bez zalewy zawiera dużą ilość białka i nie zawiera glutenu. Soczewicę możesz dodać do świeżej sałatki, zupy lub jako dodatek. Nie zawiera konserwantów, alergenów i jest odpowiedni również dla wegan. Uprawiana jest w
Auga Czerwona fasola bez zalewy BIO 150 g Czerwona fasola bez zalewy zawiera dużą ilość białka i nie zawiera glutenu. Fasolę możesz dodać do świeżej sałatki, zupy lub jako dodatek. Neobsahuje žádné konzervanty, alergeny a je vhodná i pro vegany. Uprawiana jest w sposób naturalny,
Auga Ciecierzyca bez zalewy BIO 150 g Ciecierzyca jest bogata w błonnik, białko, ma naturalnie niską zawartość cukru, nie zawiera konserwantów i alergenów i jest odpowiednia dla wegan. Używaj np. do przyrządzania past, zup, sałatek i wielu innych smacznych potraw. Uprawiana jest w sposób
Auga Czarna fasola bez zalewy BIO 150 g Czarna fasola bez zalewy zawiera dużą ilość błonnika, białka i jest bezglutenowa. Fasolę możesz dodać do świeżej sałatki, zupy lub jako dodatek. Nie zawierają konserwantów, alergenów i nadają się również dla wegan. Uprawiana jest w sposób
Auga Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g Sterylizowana ciecierzyca jest bogata w błonnik, ma naturalnie niską zawartość cukru, nie zawiera konserwantów i alergenów i jest odpowiednia dla wegan. Uprawiana jest w sposób naturalny, bez niszczenia gleby, przy użyciu innowacyjnych technologii i
Auga Fasola w sosie pomidorowym BIO 400 g Sterylizowana fasola jest bogata w błonnik, nie zawiera konserwantów i alergenów i jest odpowiednia dla wegan. Uprawiana jest w sposób naturalny, bez niszczenia gleby, przy użyciu innowacyjnych technologii i bezwzględnie unikając jakichkolwiek