Najpopularniejsze marki oferujące te produkty to m.in Auga a GRIZLY. Wszystkie marki
Auga Ciecierzyca bez zalewy BIO 150 g | | Ciecierzyca jest bogata w błonnik, białko, ma naturalnie niską zawartość cukru, nie zawiera konserwantów i alergenów i jest odpowiednia dla wegan. | | Używaj np. do przyrządzania past, zup, sałatek i wielu innych smacznych potraw. | | Uprawiana jest w
Auga Soczewica brązowa bez zalewy BIO 150 g | | Soczewica brązowa bez zalewy zawiera dużą ilość białka i nie zawiera glutenu. | | Soczewicę możesz dodać do świeżej sałatki, zupy lub jako dodatek. | | Nie zawiera konserwantów, alergenów i jest odpowiedni również dla wegan. | | Uprawiana jest w
Auga Czarna fasola bez zalewy BIO 150 g | | Czarna fasola bez zalewy zawiera dużą ilość błonnika, białka i jest bezglutenowa. | | Fasolę możesz dodać do świeżej sałatki, zupy lub jako dodatek. | | Nie zawierają konserwantów, alergenów i nadają się również dla wegan. | | Uprawiana jest w
Auga Czerwona fasola bez zalewy BIO 150 g | | Czerwona fasola bez zalewy zawiera dużą ilość białka i nie zawiera glutenu. | | Fasolę możesz dodać do świeżej sałatki, zupy lub jako dodatek. | | Neobsahuje žádné konzervanty, alergeny a je vhodná i pro vegany. | | Uprawiana jest w sposób
Auga Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g | | Sterylizowana ciecierzyca jest bogata w błonnik, ma naturalnie niską zawartość cukru, nie zawiera konserwantów i alergenów i jest odpowiednia dla wegan. | | Uprawiana jest w sposób naturalny, bez niszczenia gleby, przy użyciu innowacyjnych technologii i
Auga Fasola w sosie pomidorowym BIO 400 g | | Sterylizowana fasola jest bogata w błonnik, nie zawiera konserwantów i alergenów i jest odpowiednia dla wegan. | | Uprawiana jest w sposób naturalny, bez niszczenia gleby, przy użyciu innowacyjnych technologii i bezwzględnie unikając jakichkolwiek