Nóż z linii Basic jest idealny do obierania warzyw i owoców. Dzięki wielkości ostrza jest świetnym małym pomocnikiem kuchennym. .=
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,5 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,7 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego –
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego – dzięki temu połączenie jest
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Ostrza
Wprowadź styl do swojego domu z tym niesamowitym nożem do steków Basic. Rękojeść została wykonana z drewna. Dzięki detalom i okuciom ze stali nierdzewnej nóż ten oczaruje wszystkich. Jest on idealnym dodatkiem do każdego domu. .= | | Długość ostrza: 100 mm
Nóż do steków posiada ostrze przypominające piłę. Ma długość 11,4 cm i pomoże Ci pokroić wszystko to, czego nie możesz zrobić zwykłym nożem – oprócz steków możesz go użyć do krojenia pizzy lub hamburgerów. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa
Mały nóż o długości ostrza 8,9 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Mały nóż o długości ostrza 12,7 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 12,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Mały nóż o długości ostrza 9,5 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu. .= | | Linia
Mały nóż o długości ostrza 12 cm idealnie nadaje się do pracy z warzywami i owocami. Z łatwością można nim obrać ziemniaki lub usunąć pestki jabłek. Idealnie nadaje się do drobnych prac w kuchni. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Zęby noża do chleba o długości ostrza 20 cm przecinają chleb z taką łatwością, że trudno jest wrócić do poprzedniego noża. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest połączenie najwyższej jakości materiałów z atrakcyjnym wzornictwem
Nóż kuchenny z ostrzem o długości 14,5 cm jest szczególnie przydatny w kuchni do krojenia. Idealnie nadaje się do warzyw i owoców. Można nim łatwo pokroić duże brokuły lub kalafior, ale także mniejszy melon. Stanowi on złoty środek między małym nożem do obierania a dużym nożem
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia Premium zachwyci bardziej wymagającego domowego szefa kuchni. Jej celem jest
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 17,8 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Dodaliśmy też kilka rowków na jego korpusie. Kiedy kroisz nim
Nóż ma ostrze o długości 21 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w
Stojak magnetyczny na noże o drewnianym wykończeniu jest idealnym pomocnikiem w każdej kuchni. Dzięki magnesowi ukrytemu w stojaku, noże można wygodnie i gustownie przechowywać, ostrzami w dół , skąd można je łatwo chwycić podczas krojenia i gotowania i natychmiast z nich korzystać
Nóż ma ostrze o długości 24 cm, które jest ostrzone tylko z jednej strony. Dzięki temu można pokroić rybę na bardzo cienkie plasterki. Stąd też wzięła się jego nazwa - Nóż do sushi i sashimi. Ponieważ nawet profesjonalni mistrzowie sushi na całym świecie chętnie używają go w
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 21 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Linia S-Art została stworzona we współpracy z artystą Reto Bärschi, który
Noże do steków mają ostrze o długości 10 cm. Noże tego typu są ostrzejsze, dzięki czemu można nimi kroić wszystko to, czego nie da się zrobić zwykłym nożem – oprócz steków można nimi kroić także pizzę lub hamburgery. .= | | Zestaw zawiera 6 noży z drewnianymi rękojeściami,
Według Japończyków nóż Santoku z ostrzem o długości 18 cm jest doskonały do 3 czynności – krojenia, siekania i rozdrabniania. Dzieje się tak za sprawą ostrza, które jest wystarczająco szerokie, ale też nieco grubsze. Szerokich ostrzy można również używać jako łopatki –
Nóż szefa kuchni o długości ostrza 20 cm może być używany w kuchni do różnego rodzaju prac. Można nim kroić mięso i warzywa. Pomoże również przy siekaniu ziół lub przy rozgniataniu czosnku. .= | | Noże ze stali damasceńskiej to narzędzia profesjonalnych szefów kuchni. Ich stal
Posiadanie wszystkiego w kuchni pod ręką podczas gotowania pomaga bardziej niż dodatkowa para rąk. Dlatego przygotowaliśmy stojak z kompletem noży, które zostały wcześniej przygotowane. Podczas pracy można łatwo wybrać narzędzie, które jest potrzebne w danej chwili i mieć łatwy