Najniższa cena w ciągu ostatnich 45 dni: 54,99 zł
Ceny i dostępność mogą zmieniać się kilka razy dziennie. Sprawdź aktualne dane bezpośrednio w e-sklepach. Wszystkie dostępne kolory i rozmiary znajdziesz bezpośrednio w e-sklepach.
Brązowa forma silikonowa o średnicy 27 cm, o powierzchni nieprzywierającej, do przygotowania upieczonego na złoto puszystego korpusu z podwyższoną krawędzią. Wnętrze można wypełnić twarogiem, owocami zalanymi galaretką lub innymi smakowitymi nadzieniami. Dodatkowo posiada wzmocniony dół dzięki czemu korpus jest prosty. Właściwości: elastyczne i składane pieczenie jest szybkie i równomierne wytrzymałe - wytrzymuje temperatury od -40°C do +220°C nie przejmują zapachu ani smaku użytej żywności bez skomplikowanego smarowania i wysypywania można je umieścić w zamrażarce lub w kuchence mikrofalowej można je również myć w zmywarce
Produkt Orion Forma silikon kołacz, 27 cm, brązowy jest oznaczony kodem EAN 8592381177751.
Kolor | brązowy |
Kategoria | Pieczenia |
EAN | 8592381177751 |
| | | | Brązowa forma silikonowa o średnicy 27 cm, o | powierzchni nieprzywierającej, do przygotowania | upieczonego na złoto puszystego korpusu z podwyższoną | krawędzią. Wnętrze można wypełnić twarogiem, owocami |
| | Forma na kołacz pomoże Ci stworzyć różne ciasta, | kołacze, jak również pizzę. Można w niej przygotować | potrawę, schłodzić w lodówce i serwować. Jest | odpowiednia do wszystkich typów piekarników. Jest | wytrzymała na
| | | | Forma na kołacz z wyjmowanym dnem została wyposażona w | nieprzywierającą powłokę, która zapobiega przypaleniu | nawet przy zastosowaniu minimalnej ilości tłuszczu. | Dzięki temu ciasto można łatwo wyklepać z
| | Forma na babkę z praktycznymi uchwytami. Materiał: | silikon - forma jest lekka, zajmuje mało miejsca, | posiada powłokę nieprzywierającą, ciasto się w niej nie | przypala, nie pochłania zapachów z produktów, jest | wytrzymała na
| | Forma na babkę z praktycznymi uchwytami. Materiał: | silikon - forma jest lekka, zajmuje mało miejsca, | posiada powłokę nieprzywierającą, ciasto się w niej nie | przypala, nie pochłania zapachów z produktów, jest | wytrzymała na
| Ocynkowane formy to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 27 cm jest idealna do pieczenia ciast z kratką, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w wersji z bekonem
| | Forma na BABKĘ w interesującym nietradycyjnym | kształcie. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | Silikonowa forma na wianuszki umożliwi Ci łatwe | przygotowanie i upieczenie ulubionych ciasteczek bez | tracenia czasu na wyklepywanie poszczególnych foremek. | Za jednym razem upieczesz 24 szt. Możesz ją wykorzystać | także do
| | Forma na BABKĘ w tradycyjnym kształcie. Jest lekka i ma | powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie przypieka | i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - odporny | na temperatury od -40°C do +220°C
| | Forma na chleb. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | | | Tortowa okrągła forma z wyjmowanymi dnami została | wyposażona w klamrę, która zapewnia łatwe wyjęcie | korpusów, tortów. Formę wykorzystasz do pieczenia | słodkiego pieczywa, mięsnych specjałów, czy też do |
Forma baranek – tradycyjne pieczenie baranka we formie z nowoczesnego materiału silikonu – koniecznie tego spróbuj. Z pewnością każdy będzie zadowolony z efektu. Baranka można bez problemu wyjąć z formy, nie przyklei się do niej, ma piękny kształt z dopracowanymi szczegółami
| | Silikonowa forma na muffinki - na 12 szt. Jest lekka i | ma powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie | przypieka i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - | odporny na temperatury od -40°C do +220°C
| | Forma do chleba czy keksu z powierzchnią | nieprzywierającą zapobiegającą przypieczeniu, nawet | przy użyciu małej ilości tłuszczu. Upieczony chleb | można łatwo wyjąć z formy. Łatwe utrzymanie. Możliwość | mycia w
| | Forma na SARNI GRZBIET pomoże Ci przygotować klasyczne | ciasto, jak również pasztety, salceson, galaretę, czy | domowy chleb. Można w niej przygotować potrawę, | schłodzić w lodówce i serwować. Jest odpowiednia do | wszystkich
| | Forma na BABKĘ w tradycyjnym kształcie. Jest lekka i ma | powłokę antyadhezyjną, ciasto się w niej nie przypieka | i nie pochłania zapachów. Materiał: silikon - odporny | na temperatury od -40°C do +220°C. Można ją myć w |
| | Silikonowa forma na wianuszki umożliwi Ci łatwe | przygotowanie i upieczenie ulubionych ciasteczek bez | tracenia czasu na wyklepywanie poszczególnych foremek. | Za jednym razem upieczesz 24 szt. Możesz ją wykorzystać | także do
| | Forma na BABKĘ w interesującym nietradycyjnym | kształcie. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | | | Jeśli jesteś miłośnikiem delikatnych, puszystych | muffinek lub zdobionych babeczek, ta forma z | powierzchnią nieprzywierającą w kolorze pomarańczowym z | pewnością Cię ucieszy. | | Można ją
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, a z klamrą do otwierania/rozsuwania formy są bardzo popularne wśród wakacyjnych i entuzjastycznych piekarzy i cukierników. Ta forma o średnicy 24 cm jest wyposażona w wyjmowane dno. | Może być używana do pieczenia korpusu
| | Forma na chleb. Jest lekka i ma powłokę antyadhezyjną, | ciasto się w niej nie przypieka i nie pochłania | zapachów. Materiał: silikon - odporny na temperatury od | -40°C do +220°C
| | | | Forma na babkę z powłoką nieprzywierającą PFLUON do | pieczenia biszkoptów, ciast tartych i drożdżowych. | | Forma do pieczenia w kształcie babki pomoże Ci | przygotować dla rodziny lub gości babkę w
| Formy do pieczenia to uświęcony tradycją klasyk, który cieszy się ogromną popularnością. Ta forma o średnicy 30 cm jest idealna do pieczenia kruchych ciast kratkowanych, ciast lanych z owocami i kruszonką oraz coraz bardziej popularnych wytrawnych ciast francuskich. Na przykład w